avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate helenap

Activitate helenap

Răspuns la discuția c.f.- posesie faptica
il posed faptic de 18 ani, dar nu nu este trecut in cf. in favoarea mea
Răspuns la discuția c.f.- posesie faptica
este vorba doar de un teren intravilan, imprejmuit de cel de la care am cumparat un imobil invecinat, . pe c.f. nu scrie mai mult decat comunitatea orasului liber regal arad- posesie faptica de la localizare.
multumesc
buna ziua. va rog sa ma lamuriti ce inseamna in c.f. posesie faptica de la localizare a unui teren intravilan, si cum as putea sa intru in proprietate daca-l folosesc de 18 ani (fapt dovedit doar cu martori)?,
Răspuns la discuția reziliere contract concesiune
nu-i vorba de reziliere ci efectiv de anularea contractului, pt. faptul ca acea constructie exista la momentul incheierii lui.
buna ziua, am si eu nevoie de ajutor.am o casa construita pe terenul statului.casa fiind construita din 1974, contractul de concesiune a fost incheiat abia in 1996, ( a fost singura optiune vazuta atunci de a se putea intabula si casa). obiectul contractului este predarea-preluarea terenului in concesiune pt. constructie locuinta. intrebarea mea este se poate anula acest contract avand in vedere ca locuinta exista (dovada se poate face doar cu martori) cu mult dinaintea incheierii contractului de concesiune si daca se pot cere redeventele platite inapoi?
va multumesc