avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate kontiki

Activitate kontiki

Multumesc , am totusi nevoie de precizari suplimentare. Acum facem contractul colectiv la nivel de institutie si vreau sa stiu care este varianta corecta de abordare a sporurilor specifice activitatii de turism , in speta sporul de noapte si sporul de weekend .
Din pacate pentru domeniul hotelier nu exista un contract colectiv la nivel de ramura , fapt pentru care nu stiu daca sporurile de noapte , respectiv de weekend pot fi introduse in salariul de baza . Practic in domeniul hotelier acestea sunt sporuri cu caracter permanent in acest fel ar trebui sa poata fi incluse in salariu ( ca sporul de vechime ) . Daca aveti cunostinte despre tratarea acestei teme in domeniul horeca va rog sa imi acordati asistenta ?
Am o problema legata de Adresa de infiintare a popririi emisa de DGFP in conformitate cu prevederile OG 92/2003. Societatea la care lucrez in calitate de tert poprit are poprite conturile de catre DGFP pentru o suma de bani aferenta unui contract in derulare . Suma nu este certa , lichida si exigibila , contractul nefiind executat inca . Cum ce tip de actiune pot desfiinta poprirea si ce alte mijloace de contestare a popririi mai am ?