avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1167 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa infiintare a popririi emisa de catre DGFP
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa infiintare a popririi emisa de catre DGFP

Am o problema legata de Adresa de infiintare a popririi emisa de DGFP in conformitate cu prevederile OG 92/2003. Societatea la care lucrez in calitate de tert poprit are poprite conturile de catre DGFP pentru o suma de bani aferenta unui contract in derulare . Suma nu este certa , lichida si exigibila , contractul nefiind executat inca . Cum ce tip de actiune pot desfiinta poprirea si ce alte mijloace de contestare a popririi mai am ?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 20:40, 8 Octombrie 2009
Raspuns
Prin contestatie la executare
Inocentia
care a fost solutia data la contestatia la executare?Ati rezolvat problema si cum ?Sunt in aceeasi situatie si mi-ar prinde bine un sfat.
faceti o mare eroare de apreciere. societatea dvs, in calitate de tert poprit nu are conturile blocate. obligatia tertului poprit este de a vira sumele ce s-ar cuveni partenerului de afaceri, in conturile deschise la trezoreria statului, pentru datoriile acestuia la bugetul statului (partenerului de afaceri). daca acest contract nu se afla in derulare, inseamna ca momentan nu trebuie sa efectuati plati. in momentul in care partenerul de afaceri va emite o factura, dvs. nu aveti voie sa faceti plati catre el, ci doar in conturile de la trezorerie.

executarea silita in acest caz nu va este opozabila, stati fara griji!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita a statului roman prin ministerul finantelor catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Va rog suport juridic … In cadrul unei spete de executare silita a \"Statului Roman prin Ministerul Finantelor prin DGFP Cta\" (titlul ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu impotriva statului - validarea popririi - tert poprit trezoreria - calitate procesuala pasiva catalin2011 catalin2011 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor : a) in a demonstra ca in executarea silita impotriva Statului Roman - prin Ministerul Finantelor reprezentat de DGFPS (exista ... (vezi toată discuția)
Fratele meu a lucrat in suedia in 2015 și i-au trimis in cont ... Silvia111123 Silvia111123 Fratele meu a lucrat in Suedia in 2015 și i-au trimis in cont 10.000 de coroane, pe care după i-au cerut înapoi pt ca a greșit contabilul, dar fratele meu ... (vezi toată discuția)