Buna seara,eu si sotul meu locuim cu o matusa care ne lasa apartamentul prin testament dupa deces,problema mea este ca eu platesc intretinerea si vreau ca si pe chitanta sa fie trecut numele meu, lucru ce mi-a fost refuzat la casierie pe motiv ca nu eu sunt proprietara,suntem trecuti in cartea de imobil si contribuim financiar la toate cele necesare blocului.Am cerut acest lucru ca sa fiu sigura ca dupa decesul matusii sa nu intampinam probleme, dar acum nu stiu daca e legal sau nu? Multumesc!
Multumesc tuturor pentru ajutor,am uitat sa spun ca avem si un certificat medico-legal care atesta capacitatea de dipozitie avand discernamantul pastrat in raport cu testamentul.
Buna ziua,eu si sotul meu avem grija de o batrana(batrana fiind matusa sotului) care a dispus sa ne lase noua apartamentul printr-un testament in care ne instituie pe noi legatori universali, batrana necasatorita ,fara descendenti ,parinti decedati are doar verisoare din partea parintilor.Intrebarea noastra este daca la decesul batranei verisoarele ei pot ataca testamentul? Multumesc!