avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Activitate nico_75

Activitate nico_75

Discuție divort
Buna seara!
Problema mea este urmatoarea: Sotul meu a parasit domiciliul conjugal de patru ani pentru o relatie extraconjugala cu o colega de serviciu. Casa in care locuim este pe numele tatalui meu, iar ca bunuri achizitionate impreuna nu avem decat o masina care este pe numele lui dar luata cu un credit facut pe numele tatalui meu si ratele la banca le plateste sotul.Mentionez ca in toti acesti ani am mai fost impreuna in anumite momente importante cum ar fi nunti, botezuri, zile de nastere,etc.dar doar atat. Acum vreau sa divortez si as avea nevoie de sfaturi despre cum sa procedez ca sa nu fiu in dezavantaj tot eu dupa atatia ani in care si-a batut joc. Multumesc!
Răspuns la discuția partaj
Multumescu mult pentru raspunsuri si sfaturi
Răspuns la discuția partaj
am uitat sa mentionez ca toate imbunatatirile aduse casei sunt facute tot cu credite la banca si tot pe numele tatalui meu , chiar daca ratele la banca le-am platit noi. Chitantele toate sunt pe numele tatalui meu si de la casa si de la masina.Sotul meu practic, zic eu ,ca nu are cum sa dovedeasca ca le-a platit el.

Discuție partaj
Buna ziua!
Problema mea este urmatoarea: sotul meu m-a parasit pentru o alta femeie cu cae de altfel si locuieste in momentul de fata. Pana acum am locuit impreuna in casa tatalui meu in care de-a lungul casniciei noastre de 11 ani am adus mai multe imbunatatiri( centrala, apa curenta, termopane, parchet, termosistem etc).In afara de acestea am mai achizitionat o masina, are este cumparata prin programul rabla si diferenta de bani provine dintr-un credit facut pe numele tatalui meu dar ale carui rate le plateste sotul meu. Masina este inregistrata pe numele sotului meu. Mentionez ca nu avem copii. In cazul unui divort care este procedura de partaj si cum anume se procedeaza? In speranta ca nu veti ignora intrebarea mea, va multumesc!