avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate andrastra

Activitate andrastra

Răspuns la discuția Amenintari cu moartea
privat te rog pe mistical_garden@yahoo.com.
Tot mai multe persoane ajung in contact cu sociopati. mereu am senzatia ca se vorbeste de aceeasi persoana, ma gandesc totusi ca este profilul general. ar fi prea trist intr-o singura saptamana sa aud aceeasi poveste de 4 ori.
exista macar o lege care sa protejeze impotriva acestor tipuri de oameni? oriunde in lume, dar sa functioneze..
Răspuns la discuția acuzatie de talharie
Buna Adrian,
In mod repetat esti sfatuit sa consulti un avocat pentru a iesi din aceasta incurcatura care dureaza de cel putin cateva luni. Faptul ca nu esti coerent in idei, ca nu esti prima data in situatia cand esti prezent la furt, chiar daca nu implicat direct, grandomania din pozele cu tine care au umplut internetul NU te ajuta. Esti in momentul cand desi ai dreptate trebuie sa dovedesti acest lucru. Naivitatea si increderea in niste oameni schimbatori te pot costa mult daca nu esti suficient de profund. Concentreaza-te, separa cazul tau de cel al prietenului, informeaza-te si ia atitudine...regretele ulterioare nu folosesc nimanui.
intre timp a venit evaluatorul bancii si a constatat ca modificarile din apartament nu au la baza documente. mi-a spus clar ca amenzile sunt f mari si sa nu fac nimic pana nu exista o expertiza tehnica MLPAT. deci momentan astept..si ma gandesc cum ar fi fost dc agentia imobiliara ar fi verificat documentele inainte sa semnez precontractul ( pentru ce si-o fi luand comisionul?!)..si dc exista vreo lege care sa ma protejeze impotriva neprofesionalismului..si dc sa ma indrept spre un avocat sa-mi recuperez banii sau sa merg mai departe..
initial cand am facut antecontractul, actele au fost facute prin intermediul unei agentii si din CF am aflat ca apartamentul are ipoteca de gradul 1 in favoarea unei banci. Cand m-am dus la banca mea sa imi iau credit, aceasta a solicitat o cf recenta in care se vedea si aceasta datorie catre asociatie. Initial am presupus ca declaratia pe propria raspundere ca apt nu este grevat de datorii cu exceptia ipotecii in favoarea bancii si autentificarea unui notar sunt de ajuns sa consider ca este ok. Nu vreau sa platesc o suma suplimentara fata de pretul initial stabilit de care nu am fost informata pentru ca nu este etic . Prin urmare i-am spus ca astept CF curata de datorii cu exceptia ipotecii, asa cum mi s-a prezentat in antecontract. Gresesc? multumesc pentru raspunsuri. Ma ajuta mult.
Buna ziua,

Am facut un precontract pentru achizitionarea unui apartament la o valoare fixa, iar in CF scria ca are datorii la intetinere. Acum proprietarul vrea sa dau o declaratie pt administratorul blocului ca ii preiau datoriile la reabilitare termica-sume esalonate.Mie nu mi se pare in regula sa platesc o suma suplimentara fata de contract, cu explicatia eu voi beneficia de reabilitare.
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi , pareri si eventual sa imi spuneti ce ar mai trebui sa verific sa nu am surprize cu asociatia.
Multumesc.