taxele si impozitele nu au fost platite, si cu hotararea judecatoreasca ce poti face in aceasta tara?Vreau carea de munca sa imi vad de viata, sa imi pot continua sa imi castig painea.
Am fost in litigiu cu patronatul pentru neplata salariilor.Angajatorul nu a mai desfasurat activitate in localitatea mea si nici in alta parte, a disparut si la propriu si la figurat. Intre timp ma-m angajat la o alta firma unde am dat o declaratie pe proprie raspundere in legatura cu cartea mea de munca si cu litigiul. Acum, dupa 7 luni, am reusit sa i-au legatura cu angajatorul,. Vreau sa imi incheie CIM. Acesta imi semneaza ce act imi trebuie la ITM (nu are inspector de personal, nu are bani).
Ce acte imi trebuiesc si ce formulare trebuie sa aiba?
Buna seara ! am nevoie de lamuriri .am fost detasata la o firma de catre angajator ,in luna iunie detasarea a expirat ,tot personalul a avut conflict de munca cu firma la care am fost detasati pentru neplata salariilor cele doua firme au fost date in judecata de catre sindicat pentru drepturi banesti . Din luna iunie nici un muncitor nu sa prezentat la locul de munca .Angajatorul nu a asigurat de lucru muncitorilor . La 15 zile a suspendat contractele pe motiv de greva muncitorilor ,decat 9 persoane nu au avut contractul suspendat pentru ca nu au participat la greva.Aceste 9 persoane nu s-au prezentat la locul de munca pentru ca nu aveau ce lucra . In luna august firma cere insolventa , in octombrie de aproba cererea angajatorului.Din luna iunie nu exista state in firma.Eu vreau sa ma angajez la o alta firma , am contactat lichidatorul si imi spune sa astept .Cat trebuie sa astept?
Vreau sa imi incheie CIM vreau sa ma eliberez de acest angajator . Ma sint ca iobagii legata de glie . Daca Cm nu este inchisa mi-se poate inregistra un alt contract de munca la ITM? urmand ca inscrisurile in CM sa se efectueze ulterior ?
din luna in care a avut loc detasarea statele au fost intocmite de fima care ma preluat din iunie terminandu-se contractul de detasare am revenit la firma angajatoare aceasta nu a intocmit state
am fost detasata din 05/2008 pana in /06/2009 .Statele trebuia sa aiba firma la care sunt angajata .Datorita situatiei financiare a fost in imposibilitate de a plati firma de contabilitate care se ocupa .
Multumesc ! Procedura a fost inceputa dosarul a fost depus la Tribunal urmeaza a fi pronuntat falimentul si sa se numeasca administratorul judiciar .Avocata vrea sa imi incheie contractul de munca sa nu imi blocheze cartea de munca pe perioada falimentului zicand ca nu am deptul sa ma angajez in aceasta perioada pana nu se incheie acesta
sunt angajata la o firma din 1997 in 2008 firma ma detaseaza la o alta firma aceasta obligandu-se sa imi plateasca salariul si contributiile .In 2009 iunie mucitori intra in conflict de munca si angajatorul le suspenda contractele pe perioada grevei ,eu nu am contractul suspendat ,din iunie nu exista stat de plata si taxele la somaj sunt neplatite di 01/01/2008 .Firma la care sunt angajata are dosar depus la tribunal pentru insolventa.Administratorul vrea sa ma disponibilizeze sa nu raman cu contract pe perioada falimentului si sa imi i-au dreptul de somaj.Oare am dreptul daca cotizatia nu o am platita din 2008?avand doar contract de munca de 12ani cu firma?
astept raspuns urgent !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!