Este normal sau legal că după o perioadă de trei ani de poprire pe salariul și conturile bancare, să primesc acasă încă o somație de executare silită asupra părții din apartamentul la care sunt coproprietar împreună cu mama și fratele meu din urmă unei succesiuni de la moartea tatălui? În urmă cu 16 sau 17 ani am făcut un credit la BRD de 10000 de euro cum era atunci să rezolv ceva probleme la firma care eram asociat.(300 milioane la cursul BRD la data ridicării împrumutul.) Am ieșit din firmă am rămas cu creditul. O perioadă am achitat rata conștiincios dar au apărut problemele din lipsa unei surse de venit constante. Una peste alta a venit perioada când nu am mai putut plăti rata. Peste câțiva ani, mai exact 2013 m-am trezit cu o firmă de recuperare pe cap și în final cu un executor judecătoresc cu poprire pe toate conturile chiar și pe niște conturi de la o bancă la care nici nu am aplicat vreodată. Eu sunt din Iași iar banca respectivă este de prin Tg. Frumos. Lăsăm această neconformitate. Din momentul în care mi-am găsit un job cu acte în regulă după trei luni de activitate a apărut și poprirea. În cele din urmă mi s-a părut normal să plătesc căci știam că nu scap vreo dată de datoria către BRD. Doar că banii se duc către firma de recuperare prin BEJ-ul respectiv. Din salariul meu lunar mi se oprește 50%( poprirea + 500 lei pensia alimentară). Acum după 3 ani de plată lunară constantă a venit acasă și somația prin care sunt înștiințat că voi fi executat și pe partea de apartament. Ceva nu este în regulă. Acum aflu din acea somație imobiliară că de fapt acum sunt dator la o altă firmă de recuperare care a preluat datoria sau draci să-i cheptene de la Eos.... Ajung la concluzia că sunt sclavul și victima unei mașinațiuni funciare în care toată lumea face ce vrea cu mine și cu viața mea. VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI SĂ MĂ ÎNDRUMAȚI CE POT FACE SĂ SCAP DE ACESTE FIRME CARE COLECTEAZĂ BANI DIN BUZUNARUL MEU după bunul lor plac .
Buna ziua. Mi se opreste din salariu 50% . In ultima perioada nu mai fac fata cheltuielilor. O poprire catre un birou executor si una catre pensie alimentara. La biroul judecatoresc din partea unei firme de recuperare iar la pensie unul din cei trei copii este deja major si lucreaza. Spuneti va rog daca pot face ceva pe cale legala ptr a mai reduce din acest procent ptr a supravietui omeneste posibil. Poprirea este direct la angajator, am toate conturile blocate, practic mi se opreste din tot netul realizat 50%. Mai exact iau avans 700 si lichidare vreo 200 de lei.
creditul l-am luat pe persoana fizica ca nu aveam bani pentru deschiderea societatii.Nu am nici un bun desi pate pare absurd ca la 30 ani sa nu detin nimic ,nu ca nu m-as fi dorit si eu o casa sau o masina ,dar situatia a fost de asa natura incat am ajuns aici. Bani imprumutati de la banca i-am cheltuit pe acte ,chirie care atunci era foarte mare, societatea fiind la inceput nu avea un profit suficient ca sa acopere toate cheltuielile si uite asa am ajuns in aceasta situatie dezastruoasa.
desi pare pate foarte supid ce dumnezeu sa execute de la mine o societate care este in insolventa ca banii respectivi i-am imprumutat pentru a deschide aceasta societate
Buna ziua. In 2006 am luat un credit de nevoi personale la care am reusit sa platesc ratele pana anul trecut cand am ramas fara venit.Acum am primit de la banca o instiintare prin care sunt anuntat ca acel credit a trecut spre executare . Va rog sa-mi spuneti ce dumnezeu se va intampla si la ce sa ma astept
BUNA SEARA .ESTE PRIMA DATA CAND SCRIU.ASTAZI AM PRIMIT O COMUNICARE DE LA JUDECATORIEPRI CARE SUNT ANUNTAT DE DESCHIDEREA PROCEDURII DE INSOLVENTA A SOCIETATII MELE. A FOST DESEMNAT UN ADMINISTRATOR JUDICIAR CU O RETRIBUTIE DE 1500 RON.SC-UL NU ARE ACTIVE SI NICI EU NU DETIN VREUN BUN SI NICI NU VAD SANSE MARI IN ACEASTA PERIOADA DE A ACHITA SUMA RESTANTA FURNIZORULUI. CE CREDETI CA TREBUE SA FAC SI CE POT PATI?