avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe salariul și conturile bancare
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe salariul și conturile bancare

Este normal sau legal că după o perioadă de trei ani de poprire pe salariul și conturile bancare, să primesc acasă încă o somație de executare silită asupra părții din apartamentul la care sunt coproprietar împreună cu mama și fratele meu din urmă unei succesiuni de la moartea tatălui? În urmă cu 16 sau 17 ani am făcut un credit la BRD de 10000 de euro cum era atunci să rezolv ceva probleme la firma care eram asociat.(300 milioane la cursul BRD la data ridicării împrumutul.) Am ieșit din firmă am rămas cu creditul. O perioadă am achitat rata conștiincios dar au apărut problemele din lipsa unei surse de venit constante. Una peste alta a venit perioada când nu am mai putut plăti rata. Peste câțiva ani, mai exact 2013 m-am trezit cu o firmă de recuperare pe cap și în final cu un executor judecătoresc cu poprire pe toate conturile chiar și pe niște conturi de la o bancă la care nici nu am aplicat vreodată. Eu sunt din Iași iar banca respectivă este de prin Tg. Frumos. Lăsăm această neconformitate. Din momentul în care mi-am găsit un job cu acte în regulă după trei luni de activitate a apărut și poprirea. În cele din urmă mi s-a părut normal să plătesc căci știam că nu scap vreo dată de datoria către BRD. Doar că banii se duc către firma de recuperare prin BEJ-ul respectiv. Din salariul meu lunar mi se oprește 50%( poprirea + 500 lei pensia alimentară). Acum după 3 ani de plată lunară constantă a venit acasă și somația prin care sunt înștiințat că voi fi executat și pe partea de apartament. Ceva nu este în regulă. Acum aflu din acea somație imobiliară că de fapt acum sunt dator la o altă firmă de recuperare care a preluat datoria sau draci să-i cheptene de la Eos.... Ajung la concluzia că sunt sclavul și victima unei mașinațiuni funciare în care toată lumea face ce vrea cu mine și cu viața mea. VĂ ROG SĂ MĂ AJUTAȚI SĂ MĂ ÎNDRUMAȚI CE POT FACE SĂ SCAP DE ACESTE FIRME CARE COLECTEAZĂ BANI DIN BUZUNARUL MEU după bunul lor plac .
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 08:55, 8 Iulie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Trebuie sa faceti contestatie la executare deoarece fiind in derularea platilor constante de trei ani, nu se justifica o alta somatie de executare silita.
Vă mulțumesc .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai exista o smecherie care trebuie facuta....Lasati-mi o adresa de mail si va explic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nelu1957 nelu1957 buna ziua...in 2009 am facut o refinantare la BRD pt.ami plati un credit luat de la alta banca...BRD avea dobanda fixa si asta ma incantat sa fac aceasta ... (vezi toată discuția)
.. somatie firma de recuperari creante.. ce sa fac? nady28 nady28 Am facut un credit pe 3 ani la BRD pe numele meu in 2007 pt altcineva cu conditia ca el sa plateasta ratele bancare; il stiam de buna credinta si cu ratele la ... (vezi toată discuția)
Presiuni din partea eos ksi Bianca C. Bianca C. Buna seara, am si eu niste probleme cu EOS, tatal meu a lua un imprumut de la BRD si datorita micsorarii salariului cu cel putin 1.000 lei si supraindatorarii ... (vezi toată discuția)