george_x a scris:
In fond asa este... Putem redefini hotia, daca are o justificare buna.
Si, daca tot suntem aici "ca sa incercam sa gasim solutii", cred ca imi vor permite moderatorii sa ofer cateva sfaturi si explicatii care nu au o legatura cu sistemul juridic:
1. Oriunde ati fi nascut, casa de asigurari a suportat o parte din sau tot costul procedurii medicale. Daca dumneavoastra platiti medicilor, aceasta tine de un viciu al sistemului medical sau de o slabiciune a dumneavoastra, nu de vreo nedreptate a casei de asigurari.
2. Sistemul de asigurari exact pe principiul acesta functioneaza: cotizati, iar in cazul in care va imbolnaviti, asigurarea acopera costurile tratamentului. La fel este si in cazul nasterilor. Fiti fericita ca n-a fost nevoie sa primiti prea multe gratuitati din partea lor!!!
3. Chiar daca ati fi prejudiciata, acest lucru nu va da dreptul sa prejudiciati la randul dvs. "Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" nu se aplica decat in societatea primitiva.
5. Daca aveti un program de 12-14 ore pe zi, va sfatuiesc sa va adresati unui avocat, intrucat angajatorul dvs. incalca legislatia muncii si va abuzeaza. Programul normal este de 8 ore/zi, 5 zile pe saptamana (dozat asa sau in sistem turnus, 12/14 - 12/48, etc.)
Domnule george_x poate nu m-am facut inteleasa, nu am afirmat ca am platit medicilor, ci am afirmat ca am platit costul nasterilor si al tratamentelor copiilor (transfuzii, medicatie...etc) toate acestea intr-o maternitate a statului, doar ustensilele, aparatele si personalul au fost subventionate de ei, lucru absolut firesc. in ceea ce priveste cotizarea, consider ca dupa 10 ani pot beneficia si copiii mei de 6 luni....nefiind vorba de "Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" cu toate ca si animalele isi protejeaza puii si ele nu au capacitatea de a discerne...
In legatura cu programul de lucru, nu este cazul sa mai fac vreo afirmatie....acesta este si suntem nevoiti sa il acceptam
Va multumesc si dvs, dar sincer am nevoie de sfaturi mult mai utile...