multumesc mult pt raspuns, mare lucru nu am inteles, cert este ca o anumita persoana a primit de la primarie un teren in concesiune pe 99 ani, persoana respectiva nu-si poate ridica o casa pe acel teren si decit sa-l dea inapoi primariei prefera sa-l vanda eu fiind persoana care as vrea sa-l cumpar, totul am inteles ca se face la notariat insa nu stiu daca as putea rissca ceva, candva deoarece eu cumpar o concesiune!
am renovat casa stiind ca va ramine a noastra dupa partajare insa vad ca se tot tergiverseaza aceasta procedura,socri nu mi-au dat banii sub forma de imprumut insa sotia va pleca cu copilul si nu are unde locui in Bucuresti decit cu chirie asa ca isi vrea banii inapoi
Buna seara!
Spre tristetea mea ma confrunt si eu cu un divort dar sunt cateva probleme pe care eu si sotia nu le intelegem referitor la o suma de bani pe care parintii sotiei ni i-a dat sa renovam casa in care locuim. Casa in care locuim este pe numele bunicilor mei, urmand ca tatal meu si fratele lui sa faca partajul. In situata aceasta cum pot sa inapoiez banii sotiei. Nu am facut niciun act , macar de mana pt banii dati de socri. Cum se procedeaza in situatia asta?
Cu multumiri!