la divort s-a stabilit drept de vizita din pratea tatalui.dar chiar imi trebuie pasaport sau pot sa merg cu buletinul?precizez ca minorul nu are buletin.sau nu poate sotul meu sa-l ia el pe pasaportul lui daca ii face lui procura sora mea?multumesc
scuze pentru informatiile vagi oferite.Deci accidentul a avut loc in romania,tot in romania mi s-a luat si permisul.#-o.problema e ca daca stau 2 luni fara permis,e cam greu,in sensul ca imi trebuie la serviciu.Acum cu masina ce am condus-o am aflat,ulterior,ca nu era inca inscrisa pe firma si e a unui spaniol momentan.eu in procesul verbal am declarat ca nu stiam ca nu avea masina asigurare.oricum mia dat 1000 lei amenda.
salutare.as vrea sa ma lumineze si pe mine cineva in problema mea....deci,conduceam o masina de spania si am facut accident din vina mea cu pagube materiale,nu aveam asigurare(era o masina de la servici si nu am stiut-nu aveam nici procura sao conduc).cealalta masina avea casco si o sa-si repare masina,dar apoi casco de unde o sa-si ia banii?de la mine?(mentionez ca eu nu am bunuri)cat dureaza aceasta procedura?mie acum mia luat permisul 2 luni,cum fac sa scurtez la o luna suspendarea?multumesc astept raspuns urgent
buna.ma numesc irina si vreau sa plec cu nepotul meu de 9 ani la vara in italia cu avionul.ce acte imi trebuiesc din partea parintilor(mama lui e in italia si e divortata de tatal lui care e in romania-mama lui are hotarare judecatoreasca prin care i sa incredintat copilul sa-l creasca si sa-l educe).exact ce acte imi trebuiesc?pasaport?procura?....