avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Activitate kissutza

Activitate kissutza

Răspuns la discuția POPRIRE SALAR
multumesc frumos!
Răspuns la discuția POPRIRE SALAR
Multumesc pentru lamuriri.
Mai am ,insa, o intrebare: cat din salar imi poate retine banca, o data?
Datoria pe care o am este mai mare decat salariul pe o luna .
Multumesc
Discuție POPRIRE SALAR
Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca banca la care am credit are dreptul sa-mi initieze poprire pe salar.Am primit o instiintare acasa prin care sunt informata despre acest lucru.
Daca ma puteti sfatui ... va rog frumos!
Răspuns la discuția CNAS
Cei de la CNAS fac presiuni asupra mea pentru a plati retroactiv pe ultimii 5 ani contributiile pentru veniturile realizate in urma unui contract de agent de sigurari .Au acest drept si cum ar trebui sa reactionez?Sa ma conformez, chiar daca ei nu stiu despre ce sume este vorba si imi cer mie deciziile de impunere din ultimi ani ?Ce ma sfatuiti? Ma apara cumva legea in acest caz?
Răspuns la discuția CNAS
eu va multumesc mult pentru ajutorul acordat iar daca v-am suparat imi cer scuze... Nu asta era intentia mea.
Răspuns la discuția CNAS
Acum sunt putin in ceata...... Pana la urma trebuie sa platesc acele contributii... sau nu Í?( pentru contractul de agent al unei soc. de asigurari...)
exista o lege care ma obliga sa fac acest lucru, sau e doar o chestiune de interpretare a acesteia?
mai ales ca sunt slalriata si platesc deja de o gramada de ani aceste taxe?

Răspuns la discuția CNAS
Buna ziua

Atunci, care sunt tipurile de contracte ( pe langa cel de munca , incheiat pe o perioada nedeterminata si pentru care platile catre CNAS le tramsnite angajatorul )pentru care un salariat trebuie sa plateasca contributii la CNAS ?

Va multumesc
Discuție CNAS
multumesc pentru promtitudine.

daca sunt angajat cu contract de munca de multi ani si mai am un contract de agent la o firma de asigurari, trebuie sa platesc contributia de la CNAS pentru veniturile rezultate din acest contract?sau e aceasi situatie ca si in cazul unui contract de cesiune a drepturi;lor de autor?
Daca in ultimii 5 ani am fost angajata cu contract de munca (deci plata contributiilor catre CNAS este la zi) , dar am mai avut si un contract de cesiune a drepturiloe de autor , trebuie sa pletesc si pentru veniturile rezultate in urma acestui contract contributii la sanatate?chiar si retroactiv?