elga50 a scris:
@camybya
Daca vecina vine la usa, probabil ca aude ea ceva ce o deranjeaza. Eu nu zic ca una sau alta are dreptate, dar ar fi bine, inainte de a judeca cu asprime pe cineva, sa te gandesti cum ar fi sa fii deranjat la randul tau de cineva care da la maxim boxele din care rasuna manele, rock, muzica populara, muzica de cafe-concert sau chiar muzica clasica, ceva...ce nu-ti place. Cum ar fi ca atunci cand vrei sa dormi sa inceapa ceva sa huruie sau sa bocane sau sa....scartaie. Pune-te in situatia vecinei. Intr-un bloc traim laolalta fel si fel de oameni. Aceasta conditie trebuie sa ne-o asumam cu totii si sa facem in asa fel incat traiul nostru, cu tot ce presupune el sa nu faca deranj vecinilor. Un sfat pentru patul care scartaie: la incheieturi puneti sapun in interstitii.
Eu am zis ca dau drumul la muzica, insa nu foarte tare. femeia asta chiar nu are ce face. este o femeie singura, nu are copilul langa ea, nu are barbat, nu are nimic, deci nu are nici o ocupatie si nu se ia numai de mine. pe cine prinde, de ala se ia, in special de copiii din scara, care, intradevar fac galagie la orice ora, insa nu ma deranjeaza, pt ca si eu am fost copil si la fel faceam. singura femeie care are mereu de comentat e ea. mereu ameninta cu politia, mereu nu doarme din cauza mea si tot asa. acum sincer, dvs credeti ca eu alta treaba nu am decat sa am grija sa nu o deranjez pe dna cand ma asez in pat? sau sa nu dau drumul la muzica pt ca dna sufera? Putin ma intereseaza.... insa am scris pe acest site dorind sa aflu parerile dvs, o lege referitoare la linistea publica si pt ceva divertisment. e normal sa gasesc aici si oameni pro si contra mea.... pt fiecare raul lui e cel mai grav.
ca sa inchei: ma bucur ca am aflat orele de liniste, o lege si parerile dvs.