M-am prezentat azi la sectia de politie Sinaia, si mi s-a spus ca mi se v-a da o amenda administrativa, pentru ca este prima abatere, si nu trecusera de la expirarea dovezii decat 2 zile!!! L-am intrebat daca angajez un avocat se schimba situatia? mi-a zis ca nu!
salut eu am un caz intr-o oare care masura asemanator! adica am circulat cu masina in prima a doaua zi d suspendare, uitand expirarea dovezii!!! te rog spune-mi daca s-a elucidat cazul tau!!! Multumesc anticipat.
Buna seara. In urma cu max 2 luni de zile am condus cu permisul suspendat si am fost prins de politie. Am mers la sectie, am dat declaratie, iar in urma cu 3 zile am primit citatie prin posta, cum ca trebuie sa ma prezint in judetul Prahova oras Sinaia la politia rutiera (acolo am fost prins fara carnet)....probabil pentru o noua declaratie, sau pentru a fi dat in urmarire penala. Mentionez ca nu am angajat un avocat pentru cazul meu. Ce considerati ca ar fi cel mai bine sa fac in aceasta situatie? sa ma prezint? sa-mi angajez un avocat? sa dau declaratie pe proprie raspundere sau in prezenta unui avocat? si ce pedeapsa max pot primi tinand cont de infractiunea mea?