avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate vankina

Activitate vankina

Răspuns la discuția probleme cu chiriasii
As mai avea o intrebare.. Imi puteti spune daca e legal sa cer garantie chiriasului ?
Buna ziua! Am o problema cu un chirias care are contract pana la sfarsitul anului 2009. In momentul acesta nu are chiria si unele facturi platite la zi (in contract scrie ca trebuie platite la zi, inclusiv chiria). Nu poate fi contactat telefonic si nu este de gasit la apartamentul inchiriat. Vreau sa stiu cum se poate intra in apartament, daca am dreptul, cum i se poate sista unilateral contractul si cum se pot recupera banii datorati. Multumesc!
Ce tampenie... Daca ordonanta e doar pt cei din art 17 (1) din legea 76/2002 de ce nu se specifica?? Inainte sa ajungem in instanta..nu ar fi o idee mai buna sa aflam ce ordin au primit de la minister cei de acolo? poate nu e vina lor...poate intr-adevar asta li s-a spus..Are cineva un nr de tel de acolo? sau poate suna?
Si eu ma incadrez in articolul 17 (2). Dar am fost pana acum de doua ori si le-am explicat, fara nici un rezultat. Continua sa sustina ca absolventii nu beneficiaza de prelungirea somajului si ca ordonanta este data pentru cei care se incadreaza in articolul 17 (1)...Doar ca in ordonanta nu se specifica...nu face referire doar la aliniatul 1! Face referire la intreg articolul. Ma insel eu? Ce e de facut? Cum ii pot obliga sa imi respecte dreptul? S-a publicat o alta ordonata sau s-a modificat cea veche cumva, in care se specifica art 17 alin (1)?? Nu mai inteleg nimic...