in luna decembrie 2208 am sustinut un concurs la o institutie publica, desi am fost declarata admis in urma ambelor probe nu am fost numita in functie, mi se invoca art 1 alin 1 din OUG 223/ 2008 ordonanta care blocheaza posturile vacante INCLUSIV CELE A COROR PROCEDURA DE OCUPARE NU S A FINALIZAT. In luna aprilie 2009, a intrat in vigoare OUG 34/2009 care aborga art 1 din 223/ 2008 , iar in art 22 se spune ca se blocheaza posturile vacanta insa POSTURILE PENTRU CARE S AU DEMARAT PROCEDURILE DE OCUPARE POT FI OCUPATE IN CONDITIILE LEGII. ....As putea sa i dau in judecata pentru discriminare? e un motiv destul de solid pentru o actiune in instanta? Conform Constitutiei" cetatenii au acces egal la ocuparea functiilor publice". insa in cazul meu nu a fost asa. Va multumesc
buna ziua, as vrea sa stiu care este procedura de ocupare a unui post vacant. In OUG 223/2008 se foloseste aceasta sintagma, respectiv "procedura de ocupare", insa legiuitorul in cuprinsul legii 188/1999 si in HG 611/2008 nu utilizeaza aceasta sintagma. Vreau sa stiu cand se finalizeaza aceasta procedura ? Va multumesc