avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate vaida ghita

Activitate vaida ghita

Buna ziua, as dori sa ma ajutati daca se poate. Problema mea este: eu sunt actualmente in preaviz pana in 20.06.2009 dar mam inbolnavit si miam scos concediu medical pe 5 zile, deci pana atunci iicat ca angajatorul ma dat afes din preaviz. mai am de specifara nu eu am demisionat. Va rog frumos sa-mi raspundeti multumesc
Răspuns la discuția neplata salariului
Sunt sanctionata de lege daca incerc in alt mod de a-mi recupera bani. Pt. ca la cate datorii are ma cam indoiesc ca voi rezolva ceva. Eu lucrez la o firma de topografie iar daca ar trebui sa plec(nea amenintat cu demisia daca nu ne convine situatia) fortat nu cred ca o sa mai vad banii respectivi asa ca mam gandit sa seghestrez aparatul lui de masurat ca garantie ca voi primi banii
Răspuns la discuția neplata salariului
Buna ziua si multumesc pt raspuns. Daca il dau in judecata ce voi rezolva ce va pati pt ca noi am fi vre-o trei angajati care ne primim salarul in rata pot sa zic (100-200lei la 1distanta), iar unul din noi este angajat cu conventie.
Buna ziua. As dori daca se poate sa va cer ajutorul. Sunt angajat la o firma care nu mia platit drepturile salariale de aproximativ 3 luni a avut un control de la ITM Bihor dar a primit doar preaviz dupa spusele sefului, tre sa intelegeti ca el nu refuza sa ne plateasca salariile dar ne spune ca nu are bani, pe de o parte la alti plata salariilor este la zi sau cu o luna cel tarziu intarziere. Ce pot sa fac ca sa imi recuperez salarul. Pot face plangere la ITM daca nu demisionez. Va multumesc