avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedii medicale in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedii medicale in preaviz

Buna ziua, as dori sa ma ajutati daca se poate. Problema mea este: eu sunt actualmente in preaviz pana in 20.06.2009 dar mam inbolnavit si miam scos concediu medical pe 5 zile, deci pana atunci iicat ca angajatorul ma dat afes din preaviz. mai am de specifara nu eu am demisionat. Va rog frumos sa-mi raspundeti multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:05, 17 Iunie 2009
Preavizul in cazul concedierii sau demisiei se prelungeste cu numarul de zile pentru care ati beneficiat de concediu medical.
1. Nu prea se intelege ce ati scris. Trebuia sa verificati si sa corectati textul.
2. In baza certificatului medical legal, perioada de preaviz se prelungeste cu zilele de medical.
Concediul medical suspenda perioada de preaviz. Astfel la termenul de preaviz se implineste la data de 26.06.2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am? Aliz21 Aliz21 Bună ziua... Câteva zile în urma am aflat ca sunt însărcinată. Azi șeful mi-a cerut sa demisionez fără să știe situația mea. Sunt angajata din ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz de 15 zile Damian777 Damian777 Ptr. a imi da demisia de la o firma la care sunt angajat trebuie sa fac un preaviz de 15 zile.Daca in timpul acestui preaviz ma inbolnavesc si imi iau concediu ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz concediu de odihna anemarybella anemarybella Buna sunt Ana Maria iar ieri mi-am scris demisia , mia dat 30 zile de preaviz iar azi am citit undeva ca daca nu mi-am luat concediul de odihna aferent ... (vezi toată discuția)