da multumesc de informatii, pagina de web nu cred ca are trecut tot. :)
imi puteti da mai multe indici cum se procedeaza ? ce ar trebui sa se faca ?
Buna,
Am si eu o intrebare, Cum se poate afla daca o persoana este data in urmarire generala sau internationala?
Va multumesc!
Si eu as crede ca 3% din condamnati sunt in mare parte nevinovati ;) dar poate din imposibilitatea de avea un avocat BUN au ajuns acolo. Sper sa maii apuc si eu :)) sa nu imi gaseasca ceva incadrare si mie ca am expus cazul :rtfm: o sa revin cu mai multe..... ;) deocamdata asteptam decizia dreapa si corecta a dl pro.... "interpet" :training:
da frumos, ce nu se baga codu penal ca materie in scoala poate asa o sa stim si noi ce e bine si ce e rau. Sunt persoane mai proaste care poate nu is dau seama de ce vorbesc dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajunga la puscarie.oricum nu mi se pare corect deloc X-(X-(X-( si e pacat ca uni profita de puterea pe care o detin si fac rau.
:hammer::rtfm:
Inca ceva la ce art in codul penal il poate incadra si ce pedepse prevede acel art ?:hm:
inca ceva, martoul a mers a depus declaratie, a facut ce a cerut anchetatorii deci acum care mai este problema lor de ce a INCERCAT sa influenteze(dupa cum zic ei ) ? Prietenul meu a aflat despre ce i se intampla lui dupa ce martotul a depus declaratia. Da cum poate sa fie legal asa ceva sa se bage, sa se autosesizeze ei la o convorbire intre 2 persoane care sunt si prieteni de o multime de ani ? X-( urat urat urat ce auzi in tara asta X-(
cred ca o fi vorbit ceva prosti pe acolo o fi zis "nu te prezenta" "la ce sa mergi" oricum ceva prosti de astea ca au vorbit ca de la prieten la prieten . De ajutat nu ii ajuta in rezolvarea cazului penal in care e implicat martorul doar la ce ii ajuta , sa mai bage pe unu la puscarie pe motiv ca a "e periculos in libertate si influenteaza martorul" deci il inchidem :)) sa nu mai influenteze martorul banuiesc ca asta e un fel prin care se poate arata cat de corecti sunt si cum iau ei masuri =D>.
Il acuza doar pe ce a inteles XXX din interceptare conv tel, chiar nu inteleg cum il poate acuza daca doi prieteni x si y vb intre ei "LA TELEFON" si x zice catre y : ba nu te duce dai in p..... B-) si aude xxx care asculta telefonul... Deci domnul x la puscarie a influentat martorul :)) frumoasa lege in romania.
Deci ca o concluzie mare grija la ce vorbim pe telefon sa ne tinem parerile pentru noi , sa nu le impartasim altora , si pana la urma care sunt drepturile noastre mai avem ceva drepturi in tara asta ??? X-(
A fost legala ascultarea , dar nu a incercat sa intimideze martorul sau sa il ameninte sau prosti de astea , era prieten cu acel martor (si prieten cu victima) care este implicat in acel proces penal iar prietenul meu si-a dat si el cu parerea intr-un fel sau altul despre ce se intampla in acel proces si va dati seama adresand si ceva cuvinte frumoase :D organelor... :))
Sa inteleg ca se pedepseste si aceasta chestie? Doar pe niste prostii spuse la un TELEFON ? Si cam la ce art din codul penal il poate incadra ?
Buna, am si eu o intrebare.
Ascultarile telefonice pot fi proba intr-un dosar ?
(Unui prieten i se asculta telefonu...,din acele ascultari a ajuns acuzat ca a vrut sa influenteze un martor intr-un proces penal pe rol)
As vrea sa va intreb: Poate sa il acuze intr-un dosar penal? Daca il acuza , ce pedeapsa? il acuza dupa codul penal actual sau dupa Noul Cod Penal 2009 ?