avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate roberthrescu

Activitate roberthrescu

Răspuns la discuția Urmarit General?
da multumesc de informatii, pagina de web nu cred ca are trecut tot. :)
Răspuns la discuția Urmarit General?
imi puteti da mai multe indici cum se procedeaza ? ce ar trebui sa se faca ?
Buna,
Am si eu o intrebare, Cum se poate afla daca o persoana este data in urmarire generala sau internationala?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Ascultare telefon?
Si eu as crede ca 3% din condamnati sunt in mare parte nevinovati ;) dar poate din imposibilitatea de avea un avocat BUN au ajuns acolo. Sper sa maii apuc si eu :)) sa nu imi gaseasca ceva incadrare si mie ca am expus cazul :rtfm: o sa revin cu mai multe..... ;) deocamdata asteptam decizia dreapa si corecta a dl pro.... "interpet" :training:
da frumos, ce nu se baga codu penal ca materie in scoala poate asa o sa stim si noi ce e bine si ce e rau. Sunt persoane mai proaste care poate nu is dau seama de ce vorbesc dar asta nu inseamna ca trebuie sa ajunga la puscarie.oricum nu mi se pare corect deloc X-(X-(X-( si e pacat ca uni profita de puterea pe care o detin si fac rau.
:hammer::rtfm:
Inca ceva la ce art in codul penal il poate incadra si ce pedepse prevede acel art ?:hm:
inca ceva, martoul a mers a depus declaratie, a facut ce a cerut anchetatorii deci acum care mai este problema lor de ce a INCERCAT sa influenteze(dupa cum zic ei ) ? Prietenul meu a aflat despre ce i se intampla lui dupa ce martotul a depus declaratia. Da cum poate sa fie legal asa ceva sa se bage, sa se autosesizeze ei la o convorbire intre 2 persoane care sunt si prieteni de o multime de ani ? X-( urat urat urat ce auzi in tara asta X-(
cred ca o fi vorbit ceva prosti pe acolo o fi zis "nu te prezenta" "la ce sa mergi" oricum ceva prosti de astea ca au vorbit ca de la prieten la prieten . De ajutat nu ii ajuta in rezolvarea cazului penal in care e implicat martorul doar la ce ii ajuta , sa mai bage pe unu la puscarie pe motiv ca a "e periculos in libertate si influenteaza martorul" deci il inchidem :)) sa nu mai influenteze martorul banuiesc ca asta e un fel prin care se poate arata cat de corecti sunt si cum iau ei masuri =D>.
Il acuza doar pe ce a inteles XXX din interceptare conv tel, chiar nu inteleg cum il poate acuza daca doi prieteni x si y vb intre ei "LA TELEFON" si x zice catre y : ba nu te duce dai in p..... B-) si aude xxx care asculta telefonul... Deci domnul x la puscarie a influentat martorul :)) frumoasa lege in romania.
Deci ca o concluzie mare grija la ce vorbim pe telefon sa ne tinem parerile pentru noi , sa nu le impartasim altora , si pana la urma care sunt drepturile noastre mai avem ceva drepturi in tara asta ??? X-(
A fost legala ascultarea , dar nu a incercat sa intimideze martorul sau sa il ameninte sau prosti de astea , era prieten cu acel martor (si prieten cu victima) care este implicat in acel proces penal iar prietenul meu si-a dat si el cu parerea intr-un fel sau altul despre ce se intampla in acel proces si va dati seama adresand si ceva cuvinte frumoase :D organelor... :))
Sa inteleg ca se pedepseste si aceasta chestie? Doar pe niste prostii spuse la un TELEFON ? Si cam la ce art din codul penal il poate incadra ?
Buna, am si eu o intrebare.
Ascultarile telefonice pot fi proba intr-un dosar ?
(Unui prieten i se asculta telefonu...,din acele ascultari a ajuns acuzat ca a vrut sa influenteze un martor intr-un proces penal pe rol)
As vrea sa va intreb: Poate sa il acuze intr-un dosar penal? Daca il acuza , ce pedeapsa? il acuza dupa codul penal actual sau dupa Noul Cod Penal 2009 ?