avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urmarit General?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urmarit General?

Buna,
Am si eu o intrebare, Cum se poate afla daca o persoana este data in urmarire generala sau internationala?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 16:18, 28 Mai 2009
Direcţiei generale urmărire penală;)
imi puteti da mai multe indici cum se procedeaza ? ce ar trebui sa se faca ?
cautati un numar de telefon si intrebati la serviciul informatii
Va puteti adresa printr-o adresa si Politiei din localitatea in care locuiti. In cuprinsul adresei va trebui sa mentionati toate datele de identificare a persoanei in cauza ( daca aveti si o fotografie este si mai bine ) precum si motivele care stau la baza solicitarii dumneavoastra.
Verificati si la adresa : www.politiaromana.ro/urmariti/urmariti.aspx .
Da, ideea e buna dar nu cred ca ii va spune.
Dar poate incerca.

Alte discuții în legătură

Persoana urmarita maria1945 maria1945 Cum poate afla o persoana care este pusa sub urmarire generala pe teritoriul Romaniei, daca este urmarita si international?( sau interpol)? Multumesc (vezi toată discuția)
Mandatul de arestare international caroli caroli As dori sa stiu daca ma puteti ajuta in ce consta urmarirea prin Interpol. Care sunt pasii care ii fac ei. Sau care sunt metodele prin care ei cauta persoana ... (vezi toată discuția)
Urmarire internationala dyenutza dyenutza am si eu o rugaminte la dumneavoastra...am o cunostinta care a luat o pedeapsa de 4 ani cu executare pt furt calificat...si a reusit sa plece din tara pana sa ... (vezi toată discuția)