avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate adynamarcu

Activitate adynamarcu

Cine stie cu ce dimensiuni la litere poti scrie un contract?Iar daca ai un contract scris cu litere mici "de-o schioapa" cum il poti contesta ?
Discuție fd handicapati
Am achizitionat in 31 august de la o unitate protejata , mobilier, in suma echivalenta cu val fd pt handicapati, am receptionat produsele (303=401) si am platit valoarea lor la banca, nu am mai facut inreg 635=447 si nu am mai platit varsamintele deoarece am optat pt achizitie, totusi vreau sa stiu daca in luna august trebuie sa eliberez bon de consum la prod achizitionate (603=303) sau pot sa fac acest lucru in luna sept?
Vă mulţumesc frumos, dar eram derutată din cauza articolului 57 din CF, care ar sugera, că diferenţele se cumulează cu veniturile lunii la care se referă. Ce părere aveţi?
Bună ziua tuturor!

După închiderea unei luni, s-a decis - pe plan local, nu judecătoresc- plata unor diferenţe de salar( nu de încadrare ci diferenţe de concedii de odihnă). Cum ar trebui să le impozitez, şi declaraţiile de CAS, şomaj, ASS cum sunt corecte? E bine dacă le cumulez cu veniturile lunii în curs, adică cea în care le plătesc?