avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate maria2009

Activitate maria2009

Răspuns la discuția cumul pensie cu salariul
Nu am reusit sa fiu pe faza.....nici cu ochii pe televizor, nici cu urechile la radio! A fost adoptata exact cum a fost propus proiectul? Am citit azi in ziar ca senatorii PSD au renuntat la propunerea lor cu impozitarea progresiva....Multam! Maria
Mircea, imi poti da si mie te rog site-ul unde ai citit despre avizarea cu amendamente a proiectului cumulului ? Sau daca nu, poti detalia subiectul? Multumesc! Maria
Mda! Am citit textul legii 208/iunie 2009...de fapt articolul unic...si in plus am vazut fisa acestui proiect de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 230/2008. In fiecare luna incepand cu ianuarie l-au tot dezbatut si l-au tot trimis prin comisii pana a devenit legea 208. De ce proiectul de lege privind interzicerea cumulului nu a avut aceeasi soarta? de fapt e o intrebare retorica! Ce sa ne mai miram...legea salarizarii a fost dezbatuta...va fi aprobata dar probabil niciodata aplicata....
Va multumim pentru raspunsul dumneavoastra! Puteti fi mai explicita va rog....ce consecinte are respingerea ordonantei 230/2008? Ce urmeaza acum? Parlamentarii intra in vacanta pe perioada verii...ce se va intampla cu proiectul cumul pensie cu salariu? De ce a fost amanat? Exista o logica in respingerea ord 230/2008?
Cu respect
Maria
Ati vazut ca s-a abandonat proiectul de lege privind cumulul pensiei cu salariul? Ar fi trebuit sa intre in vigoare pe 1 iunie.....Ce incredere sa mai ai in astia....Stiti altceva? Boc nu mai zice nimic de subiectul asta....stie el de ce...
Nu va putea. Conform proiectului de lege indiferent de forma de angajare va trebui sa opteze intre salariu sau pensie. Stiti cumva cand va intra in vigoare aceasta lege?
Multumesc, tineti-ma si pe mine la curent cu subiectul...
Asta stiam, era vorba sa primeasca niste avize apoi sa fie votat in parlament....proiectul de lege l-am citit...se afla pe site-ul ces.ro...a primit avize favorabile sau si asta este neconstitutionala?
Daca aflati ceva tineti-ma la curent va rog. multumesc!
Ce s-a mai intamplat cu acest proiect? cand intra legea in vigoare? A primit toate avizele?
Stie cineva in ce stadiu este proiectul de lege cumul pensie cu salariul? Cand intra in vigoare?