avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters90154

Activitate ContSters90154

Buna ziua,am 48 de ani si mam pomenit cu o hirtie sa maprezint la un centru militar pt clarificarea sit.militare.si zice acolo sa am si acte medicale..pai unde este clarificarea,man intreb....daca poate sa mi raspunda cineva .Multumesc
Răspuns la discuția Cumparare auto
OK.masina este pe numele sotiei lui din 2008.am intocmit act de v-c redactat .Cum bine am inteles[dar prea tarziu] acesta este insotit de fisa de inmatriculare pe care el trebuie sa puna viza din partea lui si fisa lui fiscala,acte care trebuie sa ajunga la mine pt a o putea trece si eu la adm.fin.de care apartin.Constat ca nu pot inmatricula masina pe numele meu. Este ultimul vanzator[in cartea masinii]Turbez ,nu mai pot,sotia a intrat in panica.[si pt. noi este si o gramada de bani]...cui si cum sa ma adresez VA ROG MULT MULT...
Discuție Cumparare auto
buna seara.sunt intr o mare incurcatura si simt ca nu o pot rezolva,daca ma pute ti ajuta cu niste sfaturi.am cumparat o masina de la un as zis vanzator , in sensul ca am toate actele masinii in original,taxa de mediu este platita si nerecuperata si verificat de mine.m am dus cu el la fiscal si surpriza .sotia lui[ca pe numele ei este masina]are buletinul expirat.eu ca un om de credinta iam dat banii,asteptind perioada de eliberare un nou c.i..am un sentiment rau in sensul ca nu vrea sa mi dea fiscalul.CE POT SA FAC pe cale legala/ multumesc mult
Buna seara.imi cer scuze nu am inteles raspunsul,se poate mai BABESTE
cine preia firma ,preia si datoriile ?