avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militare

Buna ziua,am 48 de ani si mam pomenit cu o hirtie sa maprezint la un centru militar pt clarificarea sit.militare.si zice acolo sa am si acte medicale..pai unde este clarificarea,man intreb....daca poate sa mi raspunda cineva .Multumesc
Cel mai recent răspuns: praetorian , utilizator 14:51, 5 Octombrie 2014
Pai clarificarea va fi facuta la Centrul Militar.Duceti-va si vedeti despre ce este vorba,pana nu discutati cu ei vorbim doar vorbe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare medic de familie BescheaGeorgeta BescheaGeorgeta Buna ziua. Mama mea in varsta de 93 ani a fost internata temporar intru-un centru de ingrijire pentru batrani. Medicul de familie actual mi-a dat fisa medicala ... (vezi toată discuția)
Am o întrebare în caz de mobilizare sa fie totul bine,armata ... Magie1 Magie1 Am o întrebare în caz de mobilizare sa fie totul bine,armata am făcut-o în cazul unei chemări la unitate ptr mobilizare sunt obligat să mă ... (vezi toată discuția)
Zi libera platita pentru respectare ordin de chemare pentru clarificarea situatiei militate dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Un salariat a fost chemat in data de 24.11.2016 de la ora 11:00 la Centru Militar Zonal cu Ordin de chemare pentru clarificarea situatiei ... (vezi toată discuția)