avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Schimbare medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Schimbare medic de familie

Buna ziua. Mama mea in varsta de 93 ani a fost internata temporar intru-un centru de ingrijire pentru batrani. Medicul de familie actual mi-a dat fisa medicala originala si mi-a spus ca ea o va scoate din evidenta si va trebui sa-si gasesca un alt medic de familie. Mentionez ca este internata de 3 saptamani, nu stim daca va ramane acolo si centrul este in alt judet decat cel de domiciliu. Care este calea cea mai simpla pentru a nu complica situatia. Ce se intampla daca mama nu se adapteaza si va reveni acasa, ce se intampla daca survine decesul in acest centru ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: BescheaGeorgeta , utilizator 17:04, 22 Mai 2017
Intrebati la centrul de batrani daca nu au acolo un medic de familie la care sa va inscrieti mama.
Mi se pare totusi un abuz sa o scoata din evidenta asa, fara sa cereti dvs.
Si eu mi-am internat soacra la un centru, dar medicul de familie a ramas acelasi, prescrie in continuare medicamente pentru afectiuni cronice, iar noi le ducem acolo pentru administrare. Exista un medic de familie la centru, am putea s-o inscriem acolo, dar noi am preferat sa ramana la vechiul medic de familie.
Multumesc. Preferam si eu sa ramana la medicul de familie din localitatea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a prescrie medicamente ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua, Un medic poate prescrie legal pe o reteta simpla si medicamente din afara zonei lui de specializare? Orice medicament? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate stelarman stelarman Imi puteti indica va rog cadrul legislativ care reglementeaza eliberarea de catre farmacii a medicamentelor in baza retetelor compensate? Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)