avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Activitate irinuka1014

Activitate irinuka1014

am o societate si am inchiriat un spatiu de la o persoana fizica , am platit chiria luna aceasta insa acesta spune ca eu trebuie sa ii fac chitanta insa contabilul meu spune ca el emite chitanta . acum eu ce fac ? trebuie sa justific in contabilitate banii pe chirie ... dar cum ? va rog sa ma ajutati ... Multumesc
Răspuns la discuția partaj - credit bancar
Buna seara , o situatie aproape la fel am si eu , acum 6 ani am facut un contract ipotecar cu o banca pentru achizitionarea unui apartament , ratele pana acum 2 ani au fost platite cat timp am casatoriti dar din august 2007 de cand suntem despartiti in fapt ( apoi a urmat divortul) eu am platit ratele la atratament binenteles am cerut ca pe fiecare chitanta sa fie trecut numele meu adica eu platesc pentru ... . insa la sfatul avocatului meu ( pentru ca stia ca eu vreau aparatmentul pentru fetita noastra) am facut un alt imprumut acum un an si am depus in contul casei intreaga suma care trebuia depusa pana la finalizarea creditului adica pentru urmatorii 14 ani , in urma acestui fapt in cererea de partaj am cerut ca mie sa imi fie repartizata o cota mai mare din apartament si anume 80% , el insa afland ca am depus acesti bani in cont a scos banii . ce pot sa fac ? vreau sa imi recuperez acei bani , mai ales ca eu platesc de atunci iar apartamentul. vreau sa stiu daca e posibil sa imi recuperez banii sau daca am vreo sansa sa imi fie repartizata o cota mai mare la apartament ? am toate chitantele prin care dovedesc ca eu am platit ratele din august 2007 si pentru suma depusa anul trecut in cont . Va multumesc .