avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale persoana fizica emite chitanta ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

persoana fizica emite chitanta ?

am o societate si am inchiriat un spatiu de la o persoana fizica , am platit chiria luna aceasta insa acesta spune ca eu trebuie sa ii fac chitanta insa contabilul meu spune ca el emite chitanta . acum eu ce fac ? trebuie sa justific in contabilitate banii pe chirie ... dar cum ? va rog sa ma ajutati ... Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:05, 22 Mai 2009
va descarcati in contabilitate in baza unui contract de inchiriere incheiat cu proprietarul.Persoana fizica nu emite chitante...;)
Faceti o dispozitie de plata cu suma achitata conform contractului. Pe verso semneaza persoana fizica de primirea sumei si aceasta o anexati la registrul de casa cu semnaturile conducatorului unitatii, etc. Datele le gasiti pretiparite pe formular. Gasiti dispozitia de plata la librarie.
Sau daca are cont intr-o banca faceti plata prin banca si iar aveti justificarea platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare chirie ioasaf ioasaf Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o persoana juridica inchiriaza de la o persoana fizica un apartament pentru cu destinatie locuinta de ... (vezi toată discuția)
Document justificativ pt. chirie platita la o persoana fizica djina djina Buna! In urma unui act de dare in plata incheiat intre societate si proprietarul spatiului in care se desfasoara activitatea, (proprietarul este si ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu - firma nou infiintata xeonet xeonet Buna seara, Apelez la experienta dvs in legatura cu urmatorul caz: Vreau sa-mi infiintez o firma si pentru a putea avea un sediu social declarat, am gasit ... (vezi toată discuția)