avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate ROX_CRISTIAN

Activitate ROX_CRISTIAN

Răspuns la discuția contract de comodat
mii de scuze chiar am gresit, contractul nu e de concesiune , e de comodat COMODAT
Răspuns la discuția contract de comodat
da , constructia este proprietate privata pe terenul primariei. am dat in contract de concesiune unei societati , spatiul in cauza, iar primaria nu vrea sa-i elibereze autorizatie de functionare deoarece, spun ei, ca nu accepta astfel de contracte de concesiune, pt ca terenul e al primariei.
nu stiu exact ce sa cred, pt ca suna cam aiurea ce imi zic ei.
va multumesc
as vrea sa stiu daca primaria accepta pt eliberarea autorizatiei pt punct de lucru un contract de comodat a uni spatiu comercial pe terenul primariei.
va multumesc.
am nevoie de o speta de comercial, legata de dizolvarea si lichidarea unei societati comerciale , ma poate ajuta cineva?
va multumesc
clar, datoriile nu pot fi achitate pt ca sunt sume foarte mari, dar as vrea sa stiu in momentul in care astept sa se ceara falimentul din partea finantelor (pt. ca asa se pare ca o sa se intamle in curand), pot atuncea propune eu lichidatorul?
Multumesc!
Răspuns la discuția sinteze admitere barou

Va rog sa ma ajutati si pe mine sa obtin acele sinteze pentu admitere adresa mea este: rox_cristian@yahoo.com
Va multumesc tuturor !

societate cu reducere limitata, cu datorii la DGMFP, doresc sa o radiez. o pot cere in dizolvare voluntara in acest caz? si care ar fi pasul urmator? precizez faptul ca societatea nu mai functioneaza din 2004, expirandui termenul de intrerupere temporara de activitate din 2007. firma nu are mifloace fixe si nici obiecte de inventar ele fiind toate casate.
in asteptarea unui raspuns, va multumesc.