avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contract de comodat
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contract de comodat

as vrea sa stiu daca primaria accepta pt eliberarea autorizatiei pt punct de lucru un contract de comodat a uni spatiu comercial pe terenul primariei.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ROX_CRISTIAN , utilizator 12:22, 13 Noiembrie 2009
Constructia aflata pe terenul primariei este proprietate privata sau in concesiune ?
da , constructia este proprietate privata pe terenul primariei. am dat in contract de concesiune unei societati , spatiul in cauza, iar primaria nu vrea sa-i elibereze autorizatie de functionare deoarece, spun ei, ca nu accepta astfel de contracte de concesiune, pt ca terenul e al primariei.
nu stiu exact ce sa cred, pt ca suna cam aiurea ce imi zic ei.
va multumesc
mii de scuze chiar am gresit, contractul nu e de concesiune , e de comodat COMODAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea destinatiei cladirii din garaj in magazin KandyK KandyK Ma intereseaza ce acte am nevoie pentru a schimba destinatia cladirii , si ce amenda pot lua pentru nerespectarea DT,ce a fost intocmita pt anexa garaj insa ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de ... (vezi toată discuția)