avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Activitate s.claudia

Activitate s.claudia

Buna ma numesc Claudia sunt din Resita si am asi eu o intrebare .Sunt insarcinata in luna 5-a si de 2 ani de zile nu lucrez sunt casnica deci nu am asigurare meidcala ,in timpul sarcini am dreptul la consultati medicale ,la un bilet de trimitere?
De cateva luni bune stau cu aceasta nedumerire in suflet si poate ma ajutati si pe mine cu un raspuns,sunt maritata de 5 ani jumate si avem o fetita impreuna de 4 ani si peste cateva luni vom avea inca un membru in familie,problema mea este urmatoarea.Apartamentul in care stam este al soacrcrei mele care a decedat in urma cu 4 luni,ea a ramas proprietara locuiesc cu sotul meu in aceasta casa de 5 ani si cu noi mai sta si o nepoata dea sotuluui care sincer ma trateaza ca pe un nimeni as vrea sa stiu odata cu moartea soacrei fiecare ce drept are in casa?
multumesc frumos pentru raspuns.
Buna si eu am o problema poate ma ajuta si pe mine cineva sunt insarcinata in luna a 5-a din 1aprile firma la care lucrez ne-a lasat pe toti angajati in 75% desi nu prea stiu multe despre asta as vrea sa stiu daca acest lucru ma va afecta la indemnizatia pentru cresterea copilului?