avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Activitate ancanet

Activitate ancanet

Răspuns la discuția abandon minor
Multumesc , dna avocat! Nici nu stiu ce sa mai fac , daca ma credeti! Sunt limitat de lege, lege care da mamei un copil, fara drept de apel! Eu nu imi pot supune copilul meu, sufletul meu unei astfel de legi! Dna avocat, are doar 2 anisori!



1
Răspuns la discuția abandon minor
Multumesc, dna avocat! Simt ca-mi fac curaj pt copilul meu! Eu rezist in acest stres enorm , pt copilul meu! Sa-i fie lui bine!
Multumesc! Si voi reveni cu intrebari!
Răspuns la discuția abandon minor
Mulltumesc, dna avocat! In situatia data, cu toata experienta dvs, ce pot face? Sa ma risc la un proces? N-am martori, nu am nimic, am tinut totul in familie, ea m-a vorbit de rau peste tot
Eu mi-am vazut de sreviciul meu! Ca sa pot tine acest copil! Ea nu a avut servici, singurul ei servici era sa ma ponegreasca!
Răspuns la discuția abandon minor
Nu ma pot juca cu viata copilului meu! Daca aveti copii , veti intelege! Eu va sustin si va multumesc frumos! Faceti ceva, sunteti avocati, schimbati ceva!
Va multumesc!

ps. ma doare prea tare
Răspuns la discuția abandon minor
Am martori doar ca a plecat de acasa si ca traieste cu acest barbat! Restul am tinut intre noi, ca sa fie bine!
Răspuns la discuția abandon minor
Are vreo importanta ca eu nu sunt legal casatorit cu doamna care si-a parasit copilul?
Acest caz este mai vechi, dle avocat, am postat pe acest site situatia la un moment dat! Sunt minge de ping pong pt aceasta doamna!i Dar....rabdarea mea..! Si nu contez eu asa de mult , cat conteaza copilasul meu ! Dar legea....face viata unui copil.....si eu nu vreau ca viata copilului meu sa o hotarasca , in nestiinta de cauza un judecator, care 99 % acorda mamei copilul! De aceea am inghitit atatea! Sunt eu de condamnat?
Sa-mi fac curaj sa deschid proces? In cazul acesta , sa-mi iau un avocat bun?
Răspuns la discuția abandon minor
Multumesc, am reeditat mesajul! Ne este frica sa deschidem proces, mai ales ca mama copilului nu se arata interesata de el, pt ca in romania 99 la suta copilul revine mamei! Suntem disperati, mai ales ca stim ca ea se foloseste de copil ! Copilul este la noi, are parte de toata dragostea!
A parasit domiciliul acum 2 luni fara a da vreun detaliu, ca pe urma sa aflam stupefiati ca traieste cu un barbat in sat! si ne si mai ameninta ca ia copilul! Rog insistent! Ce sanse avem?
Discuție abandon minor
Buna ziua! Am o intrebare la dvs.! Va rog respectuos sa-mi raspundeti!
Mama unui minor de 2 ani este plecata de 2 luni de langa copil! Ea traieste cu un barbat, la 3 case de domiciliul minorului! Acest barbat cu care ea traieste acum, a avut o nevasta, legal, nu stim daca a divortat de ea , dar stim ca si-a alungat fosta nevasta cu tot cu copil (in varsta de 3 ani) de acasa!
In tot acest timp, de 2 luni, mama copilului in cauza, nu s-a interesat de el, nici macar sa-l vada, cu toate ca este la 3 case de el!!
Care sunt pasii pt a declara abandon de familie, in situatia in care tata minorului are grija de copil, impreuna cu bunicii! Ce sanse avem sa castigam copilul in instanta? Ea ne ameninta ca ia copilul si ca face ce vrea cu el! Cum sa procedam?
Va multumesc!
Răspuns la discuția incredintare minor
am aflat ca li s-au mai dat un termen de judecata pe 27!deci e cu judecare in lipsa! ea vrea sa depuna declaratie ca a mintit si ca renunta la proces. cum sa procedeze si ce se va intampla cu procesul in situatia asta? va rog sa-mi raspundeti, fratele e dispus sa stea cu ea, in beneficiul copilului, nu-l mai intereseaza nimic, vrea doar ca acest copil sa fie in ochii lui mereu, pt ca nu are incredere in ea si -l iubeste enorm! multumesc
Răspuns la discuția incredintare minor
multumesc mult, m-am lamurit. o zi frumoasa!