Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema!
Fratele meu traieste in concubinaj cu o femeie, in urma caruia s-a nascut un copil, care la ora actuala are varsta de 1 an si 5 luni!
Fratele meu este inginer, are un job bun, aceasta femeie are 7 clase si e pusa mereu pe scandal! Cred ca are si tulburari de comportament pt ca in nenumarate randuri a zis ca se sinucide, ca omoara copilul sau ca il vinde in italia, decat sa i-l lase tatalui! Mentionez ca atunci cand o apuca crizele pleaca de acasa cu scandal, la tatal ei care locuieste in alt oras! Ultima data, in vara, cand a plecat, l-a chemat pe fratele meu la ea, sa vina sa-si ia copilul ca-l omoara si se arunca si ea in fata trenului! Mai nou,acum 11 zile, a plecat iar de acasa, pe un ger cumplit, dorind sa ia si copilul, dar fratele meu nu i-a dat voie, mai ales de frica ca a zis ca omoara copilul! Acest copil este folosit ca o jucarie de catre aceasta femeie! Ea a plecat de acasa cand fratele meu era la servici, a stat o zi la tatal ei si ulterior a venit cu politia sa-si ia copilul la ea, depunand declaratie la politie ca a fost batuta de concubin si mama concubinului si data afara de acasa, lucru neadevarat, din contra, ea a dat in mama concubinului! A recunoscut si la politie ca a zis ca omoara copilul, dar a precizat ca a zis-o la nervi! Politia a indrumat-o sa sune la telefonul copilului, cei de aici au trimis-o acasa, fratele meu a zis sa vina acasa, fratele a dat-o chiar si la politie ca si-a parasit copilul, copilul sugar fiind, a dat-o la politie ca a furat aur si bani din casa (in acest caz exista probe concludete, contracte de amanet pe numele ei), ca i-a furat actele de identitate, amenintand ca fratele meu nu poate deschide proces fara acte!
Ea i-a deschis proces de incredintare a minorului prin ordonanta presedintiala, azi au avut prima infatisare de mediere, s-au intalnit pe holurile tribunalului, ea a venit la fratele meu si i-a zis ca vrea sa vina acasa, si ca nu mai intra in sala de judeacata, fratele meu nu a mai intrat nici el si au plecat acasa amandoi!
1. A procedat corect fratele meu ca nu a mai intrat, in calitate de parat? putea macar sa anunte ca ea s-a razgandit
2. daca iar o apuca crizele si pleaca iar de acasa, mai are vreo credibilitate in fata instantei?
3. cand mai poate ea deschide iar proces, pt ca suntem siguri ca nu se va linisti cu mizeriile ei, si daca iar o apuca nebunia, isteria, cum poate proceda fratele?
4. copilul este foarte iubit (de tatal lui, matusi, bunici) si nu dorim sa-l pierdem, nu dorim sa-l distruga aceasta femeie, cum sa procedam?
5. aceasta femeie practic foloseste acest copil, ca sa-l terorize pe fratele meu, fratele meu nu vrea sa piarda copilul de aceea ii inghite ticalosiile, instanta in majoritatea cazurilor acordand copilul mamei!
6. copilul are toate conditiile la tata, mama nu are nici un venit
Multumesc!
fratele dvs se poate interesa de dosar, daca a fost amanat , suspendat , respins. daca s-a mai dat un termen, poate depune si dansul cerere in acelasi dosar.
sa angajeze avocat, va trebui sa convingeti instanta de cele expuse aici
daca procesul este suspendat la cat timp ea il poate pune pe rol?
daca ea merge la tribunal si renunta la acuzatii sau zice ca s-au impacat ce se intampla cu procesul<mai poate deschide iar actiune si la cat timp?
cum sa procedeze fratele pt ca ea sa nu-l mai poarte prin tribunale, atunci cand se isterizeaza iar? acum e liniste, dar femeia e imprevizibila si fratele isi doreste liniste, sa-si creasca copilul.
multumesc
Ilegal sau nu?
Hellena_0805
Buna ziua,sunt noua pe acest forum si imi cer scuze daca gresesc cu ceva.As avea mai multe intrebari si de aceea le voi pune pe rand si va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Divort de strain
mirclau
buna ziua
Fratele meu este casatorit cu o fata din Serbia de 4ani casatoria s-a efectuat in Romania si au un copil nascut in Serbia,acum au ajuns la discutii ... (vezi toată discuția)
Minorii problema,
mark37
Buna seara,
Sunt un tata al unui minor,despartit de 2 anii de mama copilului ,in sentinta judecatoreasca se spune ca ambi parintii trebuie sa participe la ... (vezi toată discuția)