avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela19827

Activitate gabriela19827

In anul 2005 am scos un credit de la banca,pe 3 ani, pt.a cumpara o masina noua pt.a face taxi.Dupa cateva luni de plata,am divortat de nevasta si am avut o cadere psihica.Am vandut masina,care era girata la banca,pt.un pret de nimic, si am plecat in strainatate sa uit de tot.Au trecut 4 ani si nu stiu care e situatia mea.Nu stiu daca e un proces impotriva mea,daca am fost condamnat.Am auzit ca daca nu esti in tara si ai de ispasit o pedeapsa,dupa 5 ani ti se sterge E adevarat?Sant disperat.Realizez ceea ce am facut si as vrea sa rezolv situatia.Ce ma sfatuiti?
Răspuns la discuția am un s.r.l. ramas in aer
Multumesc,sant mai linistita.



Răspuns la discuția am un s.r.l. ramas in aer
Firma este radiata din data de 16 oct 2008,dar am mai vazut ca pe 02.04.2008 am fost chemata cu actele fiscale conf.art.43 alin.3 din O.G.nr.922003.normal ca nu m-am prezantat,nefiind in tara.Ce consecinte pot avea?Multumesc f. mult.
Răspuns la discuția am un s.r.l. ramas in aer

Am verificat.Multumesc mult.











Răspuns la discuția am un s.r.l. ramas in aer
Dar firma putea fi lichidata si radiata de alta persoana,daca eu sunt administratorul firmei?Si daca nu e ce mi se poate intampla?Multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
In anul 2002 am infiintat un s.r.l.,si am functionat ca magazin alimentar pana in anul 2006.Pe aceasta perioada s-a depus lunar toate actele necesare,firma avand angajat un contabil.Dar,in anul 2006 am hotarat sa inchid magazinul si sa plec din tara.Ceea ce am si facut.Din acel moment contabilul meu nu a mai depus nici un act,s.r.l.-ul ramanand in aer.Va rog din suflet sa-mi ziceti ce se poate intampla,mentionez faptul ca au trecut 3 ani de atunci.Va multumesc anticipat.