avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ajutati-ma!!!Sant dezorientat!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ajutati-ma!!!Sant dezorientat!!!

In anul 2005 am scos un credit de la banca,pe 3 ani, pt.a cumpara o masina noua pt.a face taxi.Dupa cateva luni de plata,am divortat de nevasta si am avut o cadere psihica.Am vandut masina,care era girata la banca,pt.un pret de nimic, si am plecat in strainatate sa uit de tot.Au trecut 4 ani si nu stiu care e situatia mea.Nu stiu daca e un proces impotriva mea,daca am fost condamnat.Am auzit ca daca nu esti in tara si ai de ispasit o pedeapsa,dupa 5 ani ti se sterge E adevarat?Sant disperat.Realizez ceea ce am facut si as vrea sa rezolv situatia.Ce ma sfatuiti?
Nici nu va dati seama cat de dezorientata sunt eu, dupa ce v-am citit topicul si mesajele!

Deci:
-ati facut un credit;
-ati cumparat cu banii o masina noua;
-ati divortat si ati plecat in strainatate ca sa uitati totul.

Pentru care dintre aceste "fapte" ar trebui sa fiti condamnat? Dar, mai ales, ce realizati ca ati facut, domnule gabriela1982...? :rolleyes:

Consilier juridic,
Gabriela Pintea
Domnule, stati linistit. Nu ati savarsit nicio infractiune. Legea 99 permite vanzarea bunurilor mobile ca garanteaza o obligatie. Banca poate vinde masina si din mana noului "proprietar". Probabil ca banca a trecut la executarea silita a creditului. In 3 ani de la perimarea executarii, sau de la cererea de executare silita, ori de la ultima plata facuta de dumneavoastra, etc... se prescrie dreptul bancii de a va executa silit pentru acel contract de credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut garantie ipotecara TheoMe TheoMe Am facut un imprumut cu garantie ipotecara pentru altcineva, acesta garantand cu casa lui. Ce riscuri sunt pentru mine in cazul in care acesta nu va mai plati ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu platesc creditul de nevoi personale si sunt in strainatate? xiayueliang xiayueliang In 2007 am luat un credit de 11000 CHF, pe 10 ani. In 2008 am plecat din tara si de atunci nu m-am mai intors deloc. Pentru ca sunt cinstita naibii din 2008 ... (vezi toată discuția)
Executare silită imobiliară girant în vârstă de 80 de ani. cum ieșim din situația asta? Angela Maria Angela Maria Am si eu nevoie de un sfat, va rog sa ma ajutati ! In 2011 soacra mea de 80 de ani a girat o persoana la banca pentru un credit de 21000 roni. Ea , femeie ... (vezi toată discuția)