avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... am un s.r.l. ramas in aer
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

am un s.r.l. ramas in aer

In anul 2002 am infiintat un s.r.l.,si am functionat ca magazin alimentar pana in anul 2006.Pe aceasta perioada s-a depus lunar toate actele necesare,firma avand angajat un contabil.Dar,in anul 2006 am hotarat sa inchid magazinul si sa plec din tara.Ceea ce am si facut.Din acel moment contabilul meu nu a mai depus nici un act,s.r.l.-ul ramanand in aer.Va rog din suflet sa-mi ziceti ce se poate intampla,mentionez faptul ca au trecut 3 ani de atunci.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: gabriela19827 , utilizator 19:55, 26 Mai 2009
Faceti o verificare la Registrul Comertului pt. a vedea daca firma nu a fost lichidata si radiata.
Dar firma putea fi lichidata si radiata de alta persoana,daca eu sunt administratorul firmei?Si daca nu e ce mi se poate intampla?Multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.
Asa cum va raspuns si predecesorul meu - verificati in primul rand pe site-ul ONRC starea firmei .

[ link extern ] /

ONRC poate sa ceara dizolvarea firmei pentru nedepunerea bilanturilor .

Am verificat.Multumesc mult.











Si care este rezultatul ??

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Dizolvare a unei firme cu datorii jadeeed jadeeed Am o mare problema si as avea mare nevoie de niste sfaturi... Tatal meu a avut o firma, un SRL. Din anul 2005 a introdus si un asociat in aceasta firma, si ... (vezi toată discuția)
Nedumerire ovidiu2317 ovidiu2317 Un prieten,a deschis o firma in 2006 care n-a functionat deloc.,pt.ca a primit viza de Canada si a plecat in graba din tara.S-ar mai putea activa?Nu a ... (vezi toată discuția)