avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Nedumerire
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Nedumerire

Un prieten,a deschis o firma in 2006 care n-a functionat deloc.,pt.ca a primit viza de Canada si a plecat in graba din tara.S-ar mai putea activa?Nu a inchis-o,suspendat-o,pur si simplu a lasat-o balta...Cu multumiri,Ovidiu,
Cel mai recent răspuns: ISA20CTA , utilizator 18:03, 21 Ianuarie 2011
Trebuie sa verificati starea fimei la Registrul Comertului din localitatea unde s-a infiintat firma sau pe site-ul ONRC.
Daca firma nu a fost radiata intre timp, poate fi reactivata, insa vor fi probleme cu fiscu(daca nu au fost depuse bilanturi contabile pe anii anteriori, daca nu s-a platit impozitul datorat,).
Multumesc pt.raspuns!Cum as putea afla daca e radiata,sau nu si care e procedura?
Cautati pe www.mfinante.ro si aveti acolo in dreapta informatii bilanturi persoane juridice.
va postez link-ul unde puteti cauta dupa denumire sau cod fiscal.
[ link extern ]
Pe site-ul ONRC puteti verifica starea firmei.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii catre bugetul de stat reprezentand majorari si dobanzi teodorescu_mgv@yahoo.com teodorescu_mgv@yahoo.com buna ziua am si eu o neclaritate- am o societate care a fost dizolvata de reg. comertului am primit si hotararea judecatoreasca dar am primit de la ... (vezi toată discuția)
Am un s.r.l. ramas in aer gabriela19827 gabriela19827 In anul 2002 am infiintat un s.r.l.,si am functionat ca magazin alimentar pana in anul 2006.Pe aceasta perioada s-a depus lunar toate actele ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)