avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general datorii catre bugetul de stat reprezentand majorari si ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

datorii catre bugetul de stat reprezentand majorari si dobanzi

buna ziua am si eu o neclaritate- am o societate care a fost dizolvata de reg. comertului am primit si hotararea judecatoreasca dar am primit de la administratia financiara de sector o somatie si un titlu executor pentru accesorii (dobanda si. penalitatii din anul 2002.) Mentionez ca la societate administrator era sotul meu care a decedat in anul 2004 an din care eu nu am mai desfasurat activitate. ce este de facut trebuie sa achit debitul. va multumesc
Cel mai recent răspuns: sanela , utilizator 23:29, 29 Mai 2012

Cand a fost radiata societatea? ....Dvs spuneti doar de dizolvare...

Puteti verifica societatea pe site-ul www.mfinante.ro...poate nu apare radiata?

Unul dintre documentele solicitate de ONRC privind dizolvarea si lichidarea unei societati

(conform [ link extern ] )

este Certificatul fiscal eliberat de administratia financiara din care rezulta ca societatea nu are datorii la bugetul statului (si ca sunt depuse toate declaratiile, bilanturile...).
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
Ioana Constantin, Contabil
buna ioana traiesc la milano si am un bebe de 5 luni..pot sa iau alocatia pt bebelusul meu in italia ???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Somatie plata impozit gabrika gabrika Buna ziua, am primit azi de la administratie o somatie de plata pt. impozitul forfetar. Mentionez ca somatia era din data de 08.10.09 si eu am primit-o abia ... (vezi toată discuția)
Citatie numire lichidator administraÞia finanÞelor publice sergiu197 sergiu197 Am o firma impreuna cu nevasta din 2004. Aceasta firma a fost dizolvata prin sentinta judecatoreasca la cererea ONRC pentru nedepunere bilanturi pe mai mult de ... (vezi toată discuția)