avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Citatie numire lichidator ADMINISTRAÞIA FINANÞELOR ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Citatie numire lichidator ADMINISTRAÞIA FINANÞELOR PUBLICE

Am o firma impreuna cu nevasta din 2004. Aceasta firma a fost dizolvata prin sentinta judecatoreasca la cererea ONRC pentru nedepunere bilanturi pe mai mult de 3 ani la data de 28.01.2009. Astazi am primit o citatie de numire lichidator din partea AFP, mentionez ca firma nu a avut activitate si din cate stiu nu are nici o datorie la bugetul de stat.Pe firma existau ca bunuri un calculator, o imprimanta si un domeniu .ro. Pt ce este numit lichidatorul si ce va face el?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 20:37, 5 Februarie 2010
Pentru a lichida patrimoniul societatii intrata in procedura insolventei. Va verifica daca exista creditori ai societati, va verifica ce bunuri sunt in patrimoniul societatii, va verifica actele societatii. Luati legatura cu lichidatorul.
Avand in vedere ca sentinta de dizolvare a fost data acum fix un an....societatea nu ar fi trebuit sa fie radiata din oficiu?conform art 237 din L31/1990 alin 6, 7, 8?
Avand in vedere ca sentinta de dizolvare a fost data acum fix un an....societatea nu ar fi trebuit sa fie radiata din oficiu?conform art 237 din L31/1990 alin 6, 7, 8?

Cititi mai cu atentie art mentionat si ve-ti constata ca nimeni nu este obligat sa va radieze societatea din oficiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma cu datorii biancamarianca biancamarianca Am o firma dizolvata prin ONRC pentru nedepunere bilanturi 3 ani consecutiv, a ajuns la lichidator si a intrat in procedura generala cu creditori finantele si ... (vezi toată discuția)
Dizolvare firma fara activitate de la infiintare prin art 237 din l31/1990 kandy kandy Buna ziua,am un srl care a fost dizolvat din aprilie 2008 prin art 237 alin 1 pct 3 din L31/90 (adica din cauza nedepunerii bilanturilor ).As vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)