Buna ziua,
am primit azi de la administratie o somatie de plata pt. impozitul forfetar. Mentionez ca somatia era din data de 08.10.09 si eu am primit-o abia azi. Imi puteti spune, va rog, ce se poate intampla daca nu platesc? Vreau sa scapa de srl, pt ca nu am mai folosit-o de vreo 3 ani si tot am depus declaratii si bilanturi. Societatea este curata din punct de vedere al datoriilor. Ma intereseaza daca prin neplata impozitului societatatea intra in lichidare. Va multumesc.
buna ziua
societatea va intra in primul rand in executare silita de la fisc datorita impoz. forfetar ( mai corect numit - minim impus)
trebuia sa va suspendati sau dizolvati, radiati respectiva firma, deoarece daca ati depus bilanturi si diversele raportari obligatorii peste tot , nu avea cine sa ceara dizolvarea, lichidarea si radierea firmei
daca este suma minima de plata, achitati aceasta suma si faceti un drum la ONRC sa declansati dizolvarea,lichidarea,radierea voluntara
cu stima,
Firma in lichidare
BISCUTA
Buna ziua .Va rog frumos un raspuns daca se poate legat de urmatoarea speta.Firma mea este in lichidare de la ONRC din 2006 (a fost anuntata prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma
Mara Ionescu
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)