avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Activitate blue night

Activitate blue night

Sau poate ca fiica dumneavoastra va avea avea discernamantul necesar si vointa de a incerca sa evite greselile parintilor...

Da exact pentru asta voi lupta , pentru ca micuta sa poata sa aleaga singura in viata , pentru a simti ca are si un tata linga ea chiar daca mi se restring aproape toate drepturile ... .. , vointa sper sa fie mostenita , iar discenamintul sper sa il poata dobindi.

Eu sunt deabia la inceput de drum , dar mie ciuda de fiecare zi care trece .... si nu pot macar sa vorbesc la telefon cu ea , e greu dar asta e .
De obicei timpul lucreaza in favoarea parintelui care este marginalizat , indiferent ca e tata sau mama .
Cind oare vom deveni si noi o societate normala cu oameni normali , am impresia ca la noi au ramas numai extreme , aproape in toate domeniile .
Normalitate asta cer .
Nu stiu ce trebuie schimbat , dar ceva trebuie facut , sistemul oamenii , nu stiu . Pur si simplu nu pot intelege de ce nu pot comunica cu copilul meu , sa presupun ca inteleg ca ia fost incredintat ei , cu toate ca aproape din toate punctele de vedere situatia este cu mult mai buna la mine , dar sa trec peste asta , de ce o mama isi varsa frustrarile prin propriul copil , si daca este asa de ce nu putem sa facem nimic . legal .
Nu am nimic personal cu mama copilului nostru , precizez nostru , dar ma deranjeaza la culme ca toata educatia ei a fetitei in cazul meu , se duce pe apa simbetei si ura care i-o inoculeaza o va marca pe viata , si va ajunge in acelasi sistem pe care noi nu il acceptam acuma .

Buna seara , si eu sunt profund indicnat de aceasta situatie , martori mincinosi care in "indiferenta " lor pot schimba viata unui copil .

Si eu m-am confruntat cu aceeasi situatie , timp de trei luni fosta sotie nu mi-a dat voie sa am relatii cu fetita , a parasit domiciliu , etc . Cu doi martori mincinosi a obtinut incredintarea si asta e ..... dar nu ma voi da batut , astept sa se termine toate formalitatile dupa care nu voi mai avea decit sa ma lupt pentru micuta .... Daca ar exista o modalitate de a se afla " adevarul " ..... Dar asa cu sistemul nostru iti vine sa te urci pe pereti ....
Cu parere de rau , dar sunt vietile unor oameni , copii care se pot schimba dor din ambitiile unor oameni de rea credinta .
Buna ziua , sunt in aceeasi situatie de tata fara drepturi si mie teama de ziua in care judecatorul va hotari incredintarea copilului ...

Deocamdata nu vreau sa fac publica povestea , pentru a nu influenta pe nimeni , dar voi reveni cu date cit de curind , vroiam doar sa reamintesc ca tatii nu au nici o sansa in ceea ce priveste incredintarea copilului . Este o mare suferinta si un adevar crud trait de noi : tatii fara drepturi .