avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate allexandra87

Activitate allexandra87

Discuție intretinere
Buna ziua...am si eu o nelamurire in privinta taxelor care le afiseaza administratorul scarii...nu stiu cat de corecte sunt...metrul cub de apa 8 lei, pierderi 17 lei, administratia 8,52 lei si impozit angajator 2,08 lei. nu stiu ce-i cu acest impozit angajator...m-am interesat in alte comune si localitati si nu au asa ceva( si doar au si ei administratori)...am intrebat administratora si a zis ca trebuie sa platim un impozit la stat ptr ca o avem pe ea angajata... e normal asa ceva? si e normal sa platim administratia daca ea nu vine la program (are program 2 zile pe saptamana cate o ora/zi, dar ea vine doar o zi)? va multumesc
Răspuns la discuția sarcina - somaj
BUNA! EU SUNT INSARCINATA IN 6 SAPTAMANI SI AS DORI SA STIU CUM SE PROCEDEAZA IN VEDEREA ANUNTARII ANGAJATORULUI! TREBUIE SA FAC VREO CERERE CEVA? SINCER NU STIU CUM SE PROCEDEAZA! SI MAI AM O INTREBARE: EXISTA POSIBILITATEA CA DUPA CE ANUNT SARCINA SA MA POATA DA AFARA? NU STIU INTREB SI EU? DACA SE POATE SA-MI TRIMITETI UN MAIL CU RASPUNS allexamary@yahoo.com
Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
BUNA ZIUA! EU SUNT INSARCINATA IN 4 SAPT; MOMENTAN LUCREZ LA O FIRMA DE 9 LUNI! INAINTE AM MAI LUCRAT SI IN ALTE PARTI BINEITELES CU CONTRACT DE MUNCA (ASTA NU STIU CAT CONTEAZA)! INTREBAREA MEA ESTE: FRATILOR VOI BENEFICIA DE INDEMNIZATIE SAU NU? DACA DA CUM TREB SA PROCEDEZ? VA MULTUMESC MULT DE TOT SI ASTEPT UN RASPUNS VA ROG