avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Activitate mara_dona

Activitate mara_dona

PS Va multumesc mult tuturor!
tudorvaleriu a scris:

1. Problema este ca in cazul concedierii individuale nu trebuie justificat prea mult motivul concedierii. Angajatorul hotaraste cine pleaca si cine nu. daca pastreaza pe cineva mai slab pregatit este riscul sau.

Corect, cam aşa e.
jurist Clement a scris:

Oricum,va comunicat in scris,motivat,temeiul acestei disponiobilizari :,,reorganizarea economica" !

Reorganizarea activitatii, se restructureaza postul. Nu mai are importanta...:)
HRS a scris:

care au fost criteriile invocate de societate ?
este vorba de o concediere colectiva sau individuala ?

NICIUNUL. Am refuzat să semnez demisia "oferită" de director pt o aşa-zisă abatere disciplinară pt care m-a hăituit vreo 2 luni fără niciun rezultat.
Mă rog, trebuie să reducă personalul...
Concediere individuală...sunt 2-3 inşi acum..şi vor mai elimina înca -2-3 peste ceva timp.
Să nu te laşi până nu obţii decizia de concediere conform art. 65 al. 1 CM, reorganizare..vrăjeli...

Eu am obţinut-o ..:)), oricum plecam !

Succes!
Cat Black a scris:

daca tot am ajuns pana aici sincer, as vrea sa nu imi dau demisia, sa contest decizia de sanctionare si apoi sa vedem ce se intampla mai departe

Hahaha, sora mea, stai liniştită! Prin aceeaşi situaţie am trecut şi eu, vreo două luni am avut o viaţă mai zbuciumată ca istoria României...m-au hăituit ca pe o gazelă, care s-a dovedit într-un final a fi tigru malaezian...:D
Bine, la mine nici n-au încercat cu necorespunderea profesională că se făceau de râs în instanţă cu motivul ăsta pueril..
Nu-ţi da demisia, n-au ce să-ţi facă decât să restructureze cu art 65...aşa vor să-mi facă mie..:D să fie sanitari! dar eu tot voi cere detalii : Pe ce criterii am fost ales ?
eu123 a scris:

dar le-am propus art 65 f plata salariilor compensatorii

Bafta!

Cum adică art 65 F ? În ce cod al muncii citeşti ? În legea 53 eu nu găsesc nicio literă la art 65 !
Bună seara. Am fost nominalizat pentru încetarea contractului ca urmare a reorganizării, dificultăţilor economice pe care le-ar întâmpina firma. Problema este că eu reprezint "febleţea" directorului, în sensul că nu-i place ceea ce îi reamintesc eu : Cea mai mare şmecherie e cinstea / şi cea mai rentabilă minciuna e adevărul.

În cadrul departamentului meu există mai multe persoane care ocupă acelaşi post şi care chiar ar fi fost "îndreptăţite" să plece. Criteriile de selecţie sunt totalmente subiective şi răutăcioase.

Se poate contesta în instanţă ? Acaeasta era întrebarea.

Vă mulţumesc anticipat!