avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate tutzurelu

Activitate tutzurelu

Buna ziua,

Sunt din jud Arad iar in data de 21.06.2011 am fost prins de radar in jud Caras Severin. Am refuzat sa semnez procesul verbal. Mi-au trimis procesul verbal prin posta dar postasul nu m-a gasit si l-au trimis inapoi iar dupa aceea l-au trimis la primaria unde locuiesc. De la primarie am primit o instiintare in data de 07.09.2011 ca am de plata o amenda de circulatie in valoare de 402 RON, m-am dus la primarie si am constatat ca in procesul verbal mi-au gresit numele in loc de MATICA este scris MITICA iar celelalte date sunt corecte, CNP, adresa ...
Cei de la primarie mi-au spus ca nu este problema ca am numele gresit si ca sunt obligat sa o platesc iar daca nu o platesc o sa se ajunga la executare silita.

Pot face ceva ca sa nu platesc amenda avand in vedere ca este gresit numele in procesul verbal?

Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
In maxim o luna urmeaza sa nasca sotia cel de-al doile copil si am o nedumerire in legatura cu cele 10 zile la absolvirea cursului de puericultura. La primul copil am beneficiat de cele 10 zile.
Pe acest forul am gasit doua raspunsuri diferite, unul mai sus cum ca as beneficia de cele 10 zile si la al doilea copil si un alt raspuns ca la al doile copil nu mai beneficiez de cele 10 zile. O sa atase link-ul, sper sa functioneze www.avocatnet.ro/content/for...

Va rog sa ma lamuriti in aceasta problema, nu vreau sa am probleme la servici.

Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția disponibilizare
Sunt in preaviz de disponibilizare de 20 zile lucratoare. In aceasta periada mi-a nascut sotia si am dreptul la 5 zile libere + inca 10zile de concediu patern ca am urmat un curs de piericultura.
M-i se va prelungi perioada de preaviz cu cele 15 zile?
Daca da, ce se poate face sa m-i se incheie contractul la sfarsitul celor 20 de zile de preaviz stabilite initial deoarece am negociat un alt job la o alta companie pentru acea data?

Va multumesc.