De curand mi s a incheiat un proces in urma caruia mi s a respins cererea de anulare a procesului verbal.Am primit acasa o copie a hotararii civile si am mers la politie sa predau permisul;ajuns acolo am avut surpriza sa constat ca acestia nu mi pot 'primi'permisul fara hotararea definitiva si irevocabila.Cei de la rutiera mi au spus ca trebuie sa merg personal la bucuresti pt a primi hotararea definitiva si irevocabila,insa problema e ca eu sunt din iasi si nu pot ajunge personal la bucuresti.Exista vreo modalitate de a rezolva aceasta p[roblema?!Sa o trimit prin posta sau....orice altceva; in aceasta perioada cei de la judecatoria bucuresti sunt in proteste si nu am reusit sa aflu nici o informatie telefonica.
Buna ziua.De ceva timp(sa fie vreo 7 luni ) am avut un accident in Bucuresti.A intrat unul in aripa din spate a masinii mele si politistul m a scos vinovat pe mine pt nearcodare de prioritate si mi a suspendat permisul 3 luni ,cu posibilitatea de a da examen dupa 2 !Imediat dupa accident am deschis un proces politiei rutiere care nu s a terminat nici acum....exista vreo sansa sa mi recuperez permisul? si care e durata medie a unui astfel de proces!?
Buna ziua!De ceva timp am avut un control la casa bunicilor mei , in urma caruia am fost deconectat de la retea!Controlul a venit in urma unor reclamatii care vizau alta persoana si care intr adevar avea ceva prize conectate ilegal! Ei si au motivat intreruperea energiei printr un fir care l au gasit sub tablou ,unde nu a avut acces decat persoane autorizate ,deci clar nimeni nu a umblat acolo ,fir care de fapt e protectia instalatiei si a fost pus acolo de catre cei care au facut instalatii in anul 1975 ,adica tot angajati ai E-on din vremea respectiva!In concluzie acum sunt deconectat de la retea si mi a venit sa platesc o factura de 7000 ron ,in urma calculelor facute de domniile lor.Va rog sa mi sugerati ce e de facut in acest caz ,avand in vedere ca eu acolo aveam lunar facturi de 200-300 ron si nu am 'furat' energie niciodata!