avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces politia rutiera -'neacordare de prioritate'
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces politia rutiera -'neacordare de prioritate'

Buna ziua.De ceva timp(sa fie vreo 7 luni ) am avut un accident in Bucuresti.A intrat unul in aripa din spate a masinii mele si politistul m a scos vinovat pe mine pt nearcodare de prioritate si mi a suspendat permisul 3 luni ,cu posibilitatea de a da examen dupa 2 !Imediat dupa accident am deschis un proces politiei rutiere care nu s a terminat nici acum....exista vreo sansa sa mi recuperez permisul? si care e durata medie a unui astfel de proces!?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:48, 30 Iulie 2009
Sa inteleg ca dvs. nu conduceti de 7 luni ?! :)
Trebuia să iei certificat de grefă şi să te duci la poliţie să-ţi iei permisul domnu"... Procesul poate dura mult şi bine şi cred că n-au să-ţi considere perioada în care ai stat pe dreapta la suspendare...
intrucat ati facut contestatie la acel proces verbal de contraventie, trebuie sa mergeti la judecatorie si sa solicitati eliberarea unui certificat de grefa .
apoi puteti circula linistit , pana la finalizarea procesului, care poate dura si ani de zile .
numai daca veti pierde acest proces, de la comunicarea hotararii instantei aveti obligatia sa predati permisul pe perioada in care v-a fost suspendat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident Alin Marius Popa Alin Marius Popa Astăzi am făcut un accident ușor, eu am depășit o coloană pe un drum cu prioritate pe linie discontinua. Din partea dreapta iesind un alt băiat cu ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie ContSters40598 ContSters40598 :coffee:Cat timp pot circula cu o dovada in cazul in care mi-a fost retinut permisul de conducere? Mentionez ca am contestat p-v de contraventie(am avut deja ... (vezi toată discuția)
Se poate circula cu certificatul de grefa ? pinnutz_789 pinnutz_789 Buna ziua ! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile pentru viteza. Am avut dovada de circulatie 15 zile, iar in timpul acesteia am facut ... (vezi toată discuția)