avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate bog_m

Activitate bog_m

dar imi puteti zice unde m-as incadra ?

m-as incadra cumva la punctul g?
buna ziua din nou.se poate elibera autorizatie de constuctie pentru casa de vacanta pe un teren extravilan?va multumesc
ma scuzati,dar pe terenul meu,proprietate privata,de ce sa o darame?nu trebuiau cei de la primarie sa prinda in plan urbanistic toate terenurile si acele case care sunt deja constriute???
pai doar e terenul meu,de ce sa o darame?in cazul asta le darama pe toate care sunt in aceasta situatie?am citit tot pe forum ca nu au voie sa le darame.
buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si am aflat ca unde am eu terenul nu a fost prins in pud.eu cu toate astea vreau sa construiesc,ca de asta am cumparat terenul si m-a costat un pic[mai mult}.as vrea sa stiu ce riscuri imi asum daca voi construi?vreau sa precizez ca pe langa mine mai sunt 3 case ridicate.va multumesc
Răspuns la discuția recuperare datorie
va multumesc
buna ziua.am da bani la cineva si nu prea mai are de gand sa mii dea,cu toate ca am act de mana facut cu el,problema e ca,i-am mai dat niste msg de amenintare,am zis ca poate il fac sa.mi dea banii.acum imi zice ca o sa se duca la politie cu mesajele de la mine.poate sa-mi faca ceva politia?mentionez ca nu sunt pe abonament.va multumesc
Răspuns la discuția bani imprumutati
da au fost 2.legal ce o sai faca legea din romania?ei zic ca nu au de unde sa mi-i dea
buna ziua.imi spuneti va rog ce sanse am de a recupera o suma de bani,incheiat cu act de mana?familia respectiva nu au nici un bun al lor,fiind gajate la banca.va multumesc