ma scuzati,dar pe terenul meu,proprietate privata,de ce sa o darame?nu trebuiau cei de la primarie sa prinda in plan urbanistic toate terenurile si acele case care sunt deja constriute???
pai doar e terenul meu,de ce sa o darame?in cazul asta le darama pe toate care sunt in aceasta situatie?am citit tot pe forum ca nu au voie sa le darame.
buna ziua.am cumparat anul trecut 1000 m de teren extravilan,cu promisiunea ca o sa se treaca in intravilan si voi putea construi.acum am mers la primarie si am aflat ca unde am eu terenul nu a fost prins in pud.eu cu toate astea vreau sa construiesc,ca de asta am cumparat terenul si m-a costat un pic[mai mult}.as vrea sa stiu ce riscuri imi asum daca voi construi?vreau sa precizez ca pe langa mine mai sunt 3 case ridicate.va multumesc
buna ziua.am da bani la cineva si nu prea mai are de gand sa mii dea,cu toate ca am act de mana facut cu el,problema e ca,i-am mai dat niste msg de amenintare,am zis ca poate il fac sa.mi dea banii.acum imi zice ca o sa se duca la politie cu mesajele de la mine.poate sa-mi faca ceva politia?mentionez ca nu sunt pe abonament.va multumesc
buna ziua.imi spuneti va rog ce sanse am de a recupera o suma de bani,incheiat cu act de mana?familia respectiva nu au nici un bun al lor,fiind gajate la banca.va multumesc