Buna, am o problema: firma la care lucrez ne da salariile in data de 5 si 20 a lunii. De ceva timp la unii ne intarzie. Azi este 2 aug si inca nu am luat banii care ar fi trebuit sa-i iau in 20. Mentionez ca am facut cerece si pentru salariu mediu pe unitate la intoarecerea din comcediu de crestere a copilului (in iunie) si nu am primit nici acei bani. cum imi pot recupera banii de la firma, sunt inca angajata.
dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand?
cum se calculeaza , zile libere dupa fiecare luna sau ,?
va multumesc
angajatii pot cere falimentul firmei?
cum?
daca ma da in somaj, ma poate afecta faptul ca abia de 2 luni m-am intors din concediu de crestere a copilului? voi lua 9 luni somaj? si cat e daca pe cartea de munca sunt incadrata cu 1200?
astept sa ma dea in somaj, pt ca nu am sa-mi dau demisia chiar daca managerul asta urmareste de la noi.
va multumesc
Ajutor! azi am depus solicitarea pt salariul mediu pe unitate pt nasterea copilului. Lucrez la patron si secretara i-a dat nr de inregistrare, iar eu am facut un xerox.
A trecut aproape o luna si nu am primit acei bani. mi-au spus ca o sa-i primesc cand vor fi bani.
problemele s-au agravat . avansul trebuia sa-l primim in data de 5 si nici pana azi nu l-a primit.
Noi ,angajatii, avem impresia ca vrea sa ne dam noi demisia si ne constrang prin neplata salariilor.
nu ne spun nimic sefii si as vrea sa stiu ce putem face.