avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Activitate serval

Activitate serval

care sunt modalitatile de a actiona in judecata patronul?
va multumesc
avocatul este din oficiu?

relatiile noastre nu mai sunt bune de cand m-am intors din concediul de crestere al copilului. Dar se poate sari peste sesizarea la itm?

Buna, am o problema: firma la care lucrez ne da salariile in data de 5 si 20 a lunii. De ceva timp la unii ne intarzie. Azi este 2 aug si inca nu am luat banii care ar fi trebuit sa-i iau in 20. Mentionez ca am facut cerece si pentru salariu mediu pe unitate la intoarecerea din comcediu de crestere a copilului (in iunie) si nu am primit nici acei bani. cum imi pot recupera banii de la firma, sunt inca angajata.
ce sa inteleg acum, ca nu voi primi cele 21 de zile de concediu decat la sfarsitul anului?
sau se merge dupa O.G. 148/2005
va rog sa ma ajutati

cum se calculeaza 1.5 , zile libere dupa fiecare luna sau 1.7
dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand?
cum se calculeaza , zile libere dupa fiecare luna sau ,?
va multumesc

angajatii pot cere falimentul firmei?
cum?
daca ma da in somaj, ma poate afecta faptul ca abia de 2 luni m-am intors din concediu de crestere a copilului? voi lua 9 luni somaj? si cat e daca pe cartea de munca sunt incadrata cu 1200?
astept sa ma dea in somaj, pt ca nu am sa-mi dau demisia chiar daca managerul asta urmareste de la noi.
va multumesc

Ajutor! azi am depus solicitarea pt salariul mediu pe unitate pt nasterea copilului. Lucrez la patron si secretara i-a dat nr de inregistrare, iar eu am facut un xerox.

A trecut aproape o luna si nu am primit acei bani. mi-au spus ca o sa-i primesc cand vor fi bani.
problemele s-au agravat . avansul trebuia sa-l primim in data de 5 si nici pana azi nu l-a primit.
Noi ,angajatii, avem impresia ca vrea sa ne dam noi demisia si ne constrang prin neplata salariilor.
nu ne spun nimic sefii si as vrea sa stiu ce putem face.