avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand

dupa intoarcerea din concediu de crestere a copilului cate zile de concediu am voie sami iau si cand?
cum se calculeaza , zile libere dupa fiecare luna sau ,?
va multumesc

Cel mai recent răspuns: zzenovia , utilizator 20:16, 31 Iulie 2009
cum se calculeaza 1.5 , zile libere dupa fiecare luna sau 1.7
CO se acorda efectiv cu perioada lucrata ... de exemplu, daca in c.i.m. sunt trecute ca aveti dreptul la 21 de zile lucratoare pe an , rezulta ca pentru fiecare luna lucrata aveti dreptul la 1,75 zile lucratoare. :)
=D> multumesc
Potivit art. 18 alin. (7) din Ordonanta Guvernului nr. 148/2005 privind sustinerea familiei in vederea cresterii copilului, cu modificarile si completarile ulterioare, perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau de pana la 3 ani in cazul copilului cu handicap constituie vechime in munca si in serviciu, care se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu aceasta.
Aceasta inseamna ca aceea perioada se asimileaza muncii efective, incat dupa reluarea activitatii, in urma incetarii concediului pentru cresterea copilului, puteti efectua concediul de odihna aferent anului calendaristic, ca si cum nu ati fi interupt munca, in baza programarii colective (stabilite de angajator cu consultarea sindicatului sau, dupa caz, a reprezentantilor salariatilor) sau a programarii individuale (stabilite de angajator cu consultarea dumneavoastra).
=D>YES am concediu:D

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna in timpul concediului prenatal pedro72 pedro72 Poate fi platit concediul de odihna neefectuat in timp ce salariatul este in concediu prenatal si urmeaza sa intre in concediu pentru cresterea si ingrijirea ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna Dinush Dinush Noi dam angajatilor 21 de zile de concediu pe an. Daca intr-o luna isi ia tot concediul, adica decembrie, tot 21 de zile va avea? Adica i se socotesc zilele de ... (vezi toată discuția)
Concediu cukrasz_kata cukrasz_kata Un angajat nou dupa cat timp ara dreptul la concediu de odihna? (vezi toată discuția)