avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate misha_crys

Activitate misha_crys

Buna seara,
va rog daca se poate sa ma indrume si pe mine cineva in privinta urmatorei situatii:
incepand cu luna ianuarie 2013 am avut in chirie o persoana - fara contract dar trecuta in cartea de imobil. Si-a achitat la zi chiria, dar NU si toate datoriile la intretinere. Am constatat in aceasta seara ca persoana a fugit pur si simplu din locuinta. Rezolvam ceva daca facem reclamatie la politie (avand datele din cartea de identitate) sau riscam o mare amenda pentru lipsa contractului?
Discuție caut avocat
Buna ziua,

As dori sa intentez proces fostului angajator pe baza de calomnie, defaimarea imaginii pentru care sa cer daune morale si un mail cu dezmintirea afirmatiilor facute vis-a-vis de numele meu. Daca doreste cineva sa ma ajute, va rog sa-mi trimiteti mail pe adresa misha_crys@yahoo.com sa stabilim conditiile si sa pot spune pe larg despre ce este vorba.

Multumesc,
Mihaela Papadopol / Bucuresti
Răspuns la discuția calomnie?
Ca probe am mail-ul despre care vorbeam , inregistrarile video si un martor, persoana care a lucrat cu mine intr-o zi anume, cea la care se refera in mail si alti colegi de serviciu. Nu m-ar deranja ceva daune materiale. :)
Discuție calomnie?
Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot intenta proces fostului angajator, deoarece la cateva zile dupa ce am demisionat ( din initiativa mea) mi-am regasit numele pe o lista cu "suspecti de furt". Aceasta lista a fost trimisa pe o adresa de mail ( intranet) la care au acces peste 1.000 de persoane, o parte dintre acestia cunoscandu-ma. Ma consider calomniata, imaginea fiindu-mi denigrata. Precizez ca in magazinul in care am lucrat exista camere video la care pot apela pentru a dovedi ca nu am furat nimic, numele meu aflandu-se pe acea lista doar ca sa dea bine seful meu direct in privirile superiorilor sai. Deja am probleme din aceasta cauza in ceea ce priveste o noua angajare ( pentru ca s-a citit acest mail).

Multumesc si numai bine tuturor
Mihaela